ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Νέα καταγγελία κακοποίησης στον αθλητικό χώρο, κατά Πετρούνια- Μιλλούση

«Μας έβαζαν να ουρούμε τις πληγές μας για να ανέβουμε και πάλι στη δοκό να συνεχίσουμε την άσκηση»

Ζωή Τουτουντζίδου

Νέα καταγγελία κακοποίησης στον Αθλητικό χώρο, κατά Πετρούνια- Μιλλούση

Η πρώην αθλήτρια Σοφία Δρέττα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, καταγελώντας δημόσια τον Λευτέρη Πετρούνια και την Βασιλική Μιλλούση, για κακοποίηση στα πλαίσια των αθλητικών τους δραστηριοτήτων. Η ίδια εξομολογήθηκε ότι χρησιμοποιούνταν απαρχαιωμένες μεθόδους κατά την προπόνηση της, με αποτέλεσμα την σωματική της κακοποίηση. Στο πλευρό της έχει άλλους 500 αθλητές που επιβεβαιώνουν τα όσα καταγγέλλει, ενώ τονίζει την αδυναμία της αθλητικής ομοσπονδίας να τους υποστηρίξει στην κίνηση τους αυτή.

«Η κυρία Μιλλούση έχει αυτή τη στιγμή θεσμικό ρόλο στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία κι όμως δεν έχει τοποθετηθεί. 500 αθλητές επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μου, αλλά οι αρμόδιοι εξακολουθούν να μας αγνοούν. Στις 19 Ιανουαρίου, όταν και η Σοφία Μπεκατώρου έκανε τις αποκαλύψεις της, η κυρία Μιλλούση είχε καλέσει τους αθλητές, να βγουν και να καταγγείλουν παρόμοιες συμπεριφορές. Όταν το κάναμε η κυρία Μιλλούση εξαφανίστηκε. 38 άνθρωποι καταγγέλονται αυτή τη στιγμή και δεν έχει βγει κανένας αρμόδιος να πει κάτι. Κάθε χρόνο ανεβαίνουν στην εθνική ομάδα τουλάχιστον 7 παιδιά. Τα τελευταία χρόνια, δεν είναι περίεργο που δεν υπάρχει μία γυναίκα στον χώρο της ενόργανης και οι διακρίσεις σημειώνονται αποκλειστικά από τους άντρες;

Μήπως ο ξυλοδαρμός είναι τόσο έντονος; Mήπως γιατί μας έβαζαν να ουρούμε τις πληγές των χεριών μας προκειμένου να ανέβουμε πάλι στη δοκό και να συνεχίσουμε την άσκηση; Μήπως τελικά δεν άντεξαν οι περισσότερες κοπέλες; Είναι τυχαίο ότι δεν μας άφηναν να φάμε και τρώγαμε οδοντόκρεμα; Είναι τυχαίο ότι μας έδιναν διουρητικά χάπια για να μην πίνουμε νερό; Εγώ βέβαια δεν τα πήρα γιατί με είχε ενημερώσει ο πατέρας μου», η εξομολόγηση της νεαρής αθλήτριας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση