ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Αργυρώ Ροτσίδου: Το συγκινητικό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

«Στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας, ας γίνουμε λοιπόν όλοι μαζί μία φωνή», έγραψε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η 4η Φεβρουαρίου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, μια ημέρα αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση και τη στήριξη των ανθρώπων που παλεύουν με τη νόσο αυτή. Ανάμεσα σε εκείνους που επέλεξαν να μοιραστούν το μήνυμά τους για αυτή τη σημαντική ημέρα βρίσκεται και η Αργυρώ Ροτσίδου, η οποία έχει αγωνιστεί κατά του καρκίνου του μαστού.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Αργυρώ Ροτσίδου μοιράστηκε ένα συναισθηματικό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου. Η ανάρτηση αυτή αποτελεί έναν τρόπο έκφρασης της δικής της εμπειρίας και ανταλλαγής συμπαράστασης προς όλους όσους αγωνίζονται με αυτή την δύσκολη πάλη. Η Αργυρώ με την ανάρτησή της έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να προωθήσει τη σημασία της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της συμπαράστασης στον αγώνα κατά του καρκίνου.

Η ίδια έγραψε, «Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της οποίας ολόκληρος ο κόσμος μπορεί να ενωθεί μαζί στον αγώνα κατά της μάστιγας του καρκίνου. Οι πυλώνες αντιμετώπισης είναι η πρόληψη, η διάγνωση, η θεραπεία και η αποκατάσταση. Η γνώση, η επιστημονική εμπειρία, τα νέα φάρμακα και η ανάπτυξη της τεχνολογίας στοχεύουν στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση. Με πνεύμα αισιοδοξίας και πίστης μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Το έχουμε ήδη αποδείξει. Στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας, ας γίνουμε λοιπόν όλοι μαζί μία φωνή για να ακουστεί το μήνυμα της ζωής όσο πιο δυνατά γίνεται».

Δείτε την ανάρτηση της εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση