ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

#nails: Αυτά είναι τα top 4 χρώματα του μήνα

Δείτε πιο κάτω την λίστα που μαζέψαμε

Μαρία Σάββα

Με την έναρξη του Δεκέμβρη και την εορταστική περίοδο να παίρνει μπρος, μαζέψαμε μια λίστα με 4 χειμερινά χρώματα, έτσι ώστε να μην κάνουμε όλες τα κλασσικά κόκκινα νύχια τα Χριστούγεννα.

Εάν επιθυμείς να κρατήσεις την «παράδοση» του κόκκινου χρώματος για την εορταστική περίοδο, η nail artist της Hailey Bieber, είπε ότι ένα από τα πιο περιζήτητα manicure αυτή την σεζόν είναι το σκούρο μπορντό, το οποίο μπορούμε να δούμε τόσο σε κοντό όσο και σε μακρύ νύχι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alison nailsbyalsn (@nailsbyalsn)

Εάν θέλεις να ξεφύγεις εντελώς από τα σκούρα χρώματα για τον χειμώνα, μπορείς να κάνεις μια μικρή αλλαγή και να αντικαταστήσεις το σκούρο πράσινο με ένα κολακευτικό olive green, το οποίο ταιριάζει υπέροχα με χρυσά κοσμήματα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alison nailsbyalsn (@nailsbyalsn)

Για μια έξτρα πινελιά στο manicure σας, κάνοντας όποιο χρώμα επιθυμείτε εσείς, μπορείτε να το πάρετε ένα βήμα παρά πέρα προσθέτοντας chrome powder, δημιουργώντας τα viral νύχια της Hailey Bieber με τον δικό σας τρόπο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bremis Salón | Nails (@bremmiss)

Δοκιμάστε επίσης το λεγόμενο βελούδινο φινίρισμα, που με ένα μαγνητικό βερνίκι νυχιών μπορείς να αποκτήσεις ένα από τα πιο sparkly nail designs.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sarah (@heluviee)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Nails  |  beauty  |  lifestyle  |  χειμώνας  |  ideas  |  try it

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση