ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

«Μου έδωσε ναρκωτικά και με βίασε»

Άλλη μία γυναίκα καταγγέλλει τον Bill Cosby

Μαρία Σάββα

Ακόμη μια γυναίκα στην λίστα με τις κακοποιήσεις και τους βιασμούς για τους οποίους κατηγορείται τους τελευταίους μήνες ο κωμικός ηθοποιός Bill Cosby. Η συγκεκριμένη γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Cosby την νάρκωσε και την κακοποίησε σεξουαλικά το 1986, μηνύοντας τον ηθοποιό, την NBCUniversal και άλλες εταιρείες την περασμένη βδομάδα.

Το συμβάν έγινε όταν η κοπέλα ήταν 21 ετών και δούλευε ως αεροσυνοδός και μοντέλο. Ο Cosby της έδωσε ναρκωτικά σε ένα εστιατόριο στο Ιλινόις και την πήγε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Σικάγο. Η ίδια αναφέρει στην μήνυση ότι ο Bill «πραγματοποίησε αναγκαστική σεξουαλική επαφή» μαζί της, ενώ ήταν ανήμπορη εξαιτίας των ναρκωτικών.

«Ο Cosby είχε το ίδιο ή παρόμοιο πρότυπο συμπεριφοράς με τα θύματά του», αναφέρει η αγωγή της, «συμπεριλαμβανομένης της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόοδο της καριέρας τους, δίνοντάς τους ρόλους στο Cosby Show, χρησιμοποιώντας τις τοποθεσίες γυρισμάτων του ως μέσο πρόσβασης, για να απομονώνει, να παρενοχλεί σεξουαλικά και να επιτίθεται σεξουαλικά σε γυναίκες, χρησιμοποιώντας ναρκωτικά για να ακινητοποιεί τα θύματά του και να προχωρά σε βίαιες σεξουαλικές πράξεις μαζί τους χωρίς τη συγκατάθεσή τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση