ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Miley Cyrus: Υποτροπίασε μέσα στην καραντίνα αρχίζοντας ξανά το αλκοόλ

«Δεν θα καθόμουν ποτέ εδώ να πω,

newsroom must

H Miley Cyrus μπήκε στον χώρο της showbiz από πολύ μικρή όταν πρωταγωνιστούσε στην σειρά της Disney «Hannah Montana».
Όταν όλο αυτό τελείωσε προσπάθησε πολύ για να ξεχωρίσει τον εαυτό της από τον χαρακτήρα που υποδυόταν όλα αυτά τα χρόνια. Κάπως έτσι γνωρίσαμε το «wild child» Miley Cyrus.

Στης συνεντεύξεις της είναι πάντοτε πολύ ανοιχτή και μιλάει τόσο για την σεξουαλικότητά της όσο και για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αλκοόλ.

Μιλώντας πρόσφατα σε νέα της συνέντευξη αποκάλυψε ότι μετά την επέμβαση στις φωνητικές της χορδές κατάφερε να περάσει 6 μήνες νηφάλια. Δυστυχώς όμως μέσα στην καραντίνα δεν άντεξε και «γλίστρησε» και πάλι.

«Εγώ, όπως πολλοί άνθρωποι, για να είμαι ειλικρινής, στη διάρκεια της πανδημίας κατέρρευσα. Δεν θα καθόμουν ποτέ εδώ να πω, "ήμουν νηφάλια". Έπεσα και συνειδητοποίησα πως πλέον είμαι καλά, εδώ και δύο βδομάδες και νιώθω πως αυτή τη φορά πραγματικά το αποδέχθηκα» τόνισε η τραγουδίστρια.

Συνέχισε αναφέροντας ότι η απόφαση να αλλάξει ήρθε όταν έκλεισε τα 27 της και ήθελε να προσέξει τον εαυτό της. «Τα 27 για μένα ήταν μια χρονιά που έπρεπε πραγματικά να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αυτό βασικά με έκανε να θέλω να γίνω νηφάλια επειδή έχουμε χάσει τόσα είδωλα στα 27. Ήταν κομβική στιγμή».

«Δεν έχω πρόβλημα με το ποτό. Έχω πρόβλημα με τι αποφάσεις που παίρνω όταν ξεπερνάω το όριο. Ένα από τα πράγματα που υποστηρίζω, είναι, "μην εξοργίζεσαι, γίνε περίεργος". Οπότε μη θυμώνεις με τον εαυτό σου, αλλά αναρωτήσου, "Τι συνέβη;". Για μένα, τα έκανα χάλια επειδή δεν είμαι μετριοπαθής άνθρωπος και δεν πιστεύω πως όλοι πρέπει να είναι νηφάλιοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση