ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Μενεγάκη: Η ανάρτησή της για την γιορτή της μητέρας με σπάνιες φωτογραφίες

Η ανάρτησή της στο Instagram.

newsroom must

Η Ελένη Μενεγάκη μας έχει μεν συνηθίσει στις αναρτήσεις με το πρόσωπό της στο Instagram, αλλά σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες με την μητέρα και τα παιδιά της.

Με αφορμή όμως την γιορτή της μητέρας (09/05/21), η ίδια έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση αφιερωμένη στην μαμά της αλλά και τα παιδιά της. Να θυμίσουμε ότι η Ελένη έχει 4 παιδιά, τον Άγγελο (18 ετών), την Λάουρα (16 ετών) και την Βαλέρια (13 ετών) με τον πρώτο της σύζυγο, Γιάννη Λάτσιο, και την Μαρίνα (6 ετών) με τον δεύτερο της σύζυγο, Μάκη Παντζόπουλο.

Στην λεζάντα της, γράφει «Την μαμά μου την χόρτασα στα "σ ‘αγαπώ μαμά"…. της το έλεγα 100 φορές την μέρα κι εκείνη πάντα γελούσε ! Όταν απέκτησα τα δικά μου παιδιά έκανα το ίδιο και σ' εκείνα, 100 φορές την μέρα τους έλεγα ποσό πολύ τα αγαπώ… ακόμα και τώρα που έχουν μεγαλώσει το ίδιο κάνω… Αγάπη, αγάπη, αγάπη, μια μεγάλη αγκαλιά… αυτό για εμένα είναι η μάνα με δυο λόγια! Μανούλα μου ακόμα στο φωνάζω… μαμά μου σ' αγαπώ και σ' ευχαριστώ που είσαι εσύ η μαμά μου… σ' ευχαριστώ που μου στάθηκες τόσο για να καταφέρω να αποκτήσω και να μεγαλώσω 4 υπέροχα παιδιά! Μανούλες όλου του κόσμου χρόνια πολλά… μανούλες της καρδιάς… μανούλες της κοιλιάς! Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα!».

Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες που ανάρτησε:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση