ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Μεγιστάνας της μόδας είναι ο «νέος» Epstein

Οι πράκτορες του FBI έκαναν έρευνες στα γραφεία του σχεδιαστή. Τι σχέση έχει με τον πρίγκιπα Andrew;

Εφοδο στην έδρα στον Μανχάταν του Φινλανδο-Καναδού μεγιστάνα της μόδας, Peter Nygård έκαναν οι αμεριανικές ομοσπονδιακές αρχές, στο πλαίσιο έρευνας που διεξάγεται μετά από καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση σε δεκάδες έφηβες κοπέλες και γυναίκες και για παράνομη διακίνηση ανθρώπων.

Οι πράκτορες του FBI έκαναν έρευνες στα γραφεία του σχεδιαστή στην Times Square, περίπου δύο εβδομάδες μετά την υποβολή μήνυσης εναντίον του Nygård από δέκα γυναίκες, οι οποίες τον κατηγορούν ότι δελέαζε νέες και φτωχές γυναίκες στην έπαυλή του στις Μπαχάμες με χρήματα και υποσχέσεις ότι θα τις προωθήσει στον κόσμο της μόδας.

Πολλές από τις ενάγουσες δήλωσαν ότι ήταν 14 ή 15 ετών όταν ο Nygård τους έδωσε αλκοόλ ή ναρκωτικά και στη συνέχεια τις βίασε.

Τον πολυεκατομμυριούχο, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με του πρίγκιπα Andrew, γιου της βασίλισσας, Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου και του Φίλιππου, Δούκα του Εδιμβούργου, ερευνούσε το FBI και η αστυνομία της Νέας Υόρκης τους τελευταίους πέντε μήνες.

Η υπόθεση θυμίζει πολύ το σκάνδαλο παιδεραστίας και προαγωγής στην πορνεία με «εγκέφαλο» τον αυτόχειρα δισεκατομμυριούχο Αμερικανό χρηματιστή, Jeffrey Epstein.

Ο Nygård αρνήθηκε τους ισχυρισμούς περί διακίνησης γυναικών μέσω εκπρόσωπου του και τους χαρακτήρισε «επινοημένους και κατασκευασμένους».

Σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις, ο Nygård αποχώρησε από τη θέση του προεδρεύοντος της εταιρείας του.

«Αναγνωρίζοντας την προτεραιότητα της ευημερίας των χιλιάδων υπαλλήλων της εταιρείας Nygard, των συνεργατών λιανικής πώλησης, των πιστών πελατών, των προμηθευτών και των επιχειρηματικών εταίρων, ο Peter Nygård αποφάσισε να παραιτηθεί από την προεδρία των Nygard Companies».

Γεννημένος στο Ελσίνκι, ο Nygård μετακόμισε με την οικογένειά του σε ηλικία 10 ετών στο Γουίνιπεγκ του Καναδά. Αφού έλαβε πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Ντακότα, εισήλθε στις επιχειρήσεις ένδυσης, αναλαμβάνοντας τελικά τη Nathan Jacobs, εταιρεία ενδυμάτων με οικονομικά προβλήματα.

Σήμερα η Nygård παράγει ενδύματα δέκα διαφορετικών εμπορικών σημάτων, που πωλούνται σε αλυσίδες λιανικής πώλησης στον Καναδά και στις ΗΠΑ.

Πηγή: kathimerini.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση