ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Meghan Markle: Πως άλλαξε η ζωή της μετά τον θάνατο της βασίλισσας

«Όσον αφορά τη γυναικεία ηγεσία, είναι το πιο λαμπρό παράδειγμα που υπήρχε»

Μαρία Σάββα

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βρίσκονταν στο Ηνωμένο Βασίλειο προετοιμάζοντας τα βραβεία WellChild όταν η βασίλισσα πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου.

Αμέσως μετά την κηδεία η Δούκισσα του Sussex επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να είναι με την οικογένειά της και σε μια νέα συνέντευξη στο Variety, μίλησε για το πώς η οικογένεια αντιμετώπισε την απώλεια. «Σε μεγάλες στιγμές της ζωής, βλέπεις τα πράγματα από πολλές οπτικές γωνίες», μοιράστηκε. «Σε κάνει να αναρωτιέσαι σε τι θέλεις να επικεντρώσεις την ενέργειά σου».

«Αυτή τη στιγμή, αισθανόμαστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό για όλα τα πράγματα προς τα οποία χτίζουμε. Εστιάζουμε επίσης στα θεμέλιά μας. Το μεγαλύτερο μερίδιο της δουλειάς που κάνουμε περιλαμβάνεται απο τον φιλανθρωπικό χώρο».

Μοιράστηκε επίσης την περηφάνια της που μπόρεσε να «υποστηρίξει» τον Harry κατά τη διάρκεια μια τόσο συναισθηματικής περιόδου, και παρά τα συναισθήματα της περιόδου, επαίνεσε την αισιοδοξία του συζύγου της και αποκάλυψε ότι ο Δούκας είχε πει: «Τώρα επανενώθηκε με τον άντρα της».

Ο σύζυγος της βασίλισσας, πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε το 2021 και η βασίλισσα «συναντήθηκε» ξανά μαζί του όταν τάφηκαν μαζί στο μνημείο του βασιλιά George VI.

Σε ένα αφιέρωμα που έκανε στην βασίλισσα, η Meghan είπε: «Σίγουρα, όσον αφορά τη γυναικεία ηγεσία, είναι το πιο λαμπρό παράδειγμα που υπήρχε. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που μπόρεσα να περάσω χρόνο μαζί της και να τη γνωρίσω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση