ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shirt dress και λευκά sneakers
 

Μeghan Markle: Ο κρυφός συμβολισμός πίσω από το μαύρο φόρεμα

Κι όμως υπάρχει λόγος που φόρεσε αυτό το φόρεμα στην συνέντευξη.

newsroom must

Όλα τα ενδυματολογικά κομμάτια των Sussex στην συνέντευξη έκρυβαν κάποιους συμβολισμούς, σύμφωνα με τους παρατηρητές της Μεγάλης Βρετανίας κανένα από αυτά δεν επιλέχθηκε τυχαία.

Ένα από τα θέματα που σχολιάστηκαν, ήταν η στιλιστική επιλογή της Meghan Markle. Για την περίσταση, η δούκισσα, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον Harry, φορούσε ένα μαύρο μεταξωτό φόρεμα Armani, το οποίο ανέρχεται στα 4.700 $.

Όμως, το φόρεμα μπορεί να έχει ένα κρυφό νόημα, καθώς οι βασιλικοί θαυμαστές έχουν παρατηρήσει ότι διαθέτει ένα κεντημένο λουλούδι λωτού στη δεξιά πλευρά.

Το λουλούδι λωτού, που είναι ένα σεβαστό σύμβολο στον Ινδουισμό και την Ινδουιστική εικονογραφία, είναι γνωστό για την εκπροσώπηση της πνευματικής διαφώτισης, της ανάπτυξης και της αναγέννησης, τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν σχετικά με τη νέα ζωή της Meghan και του Harry στην Καλιφόρνια, αφού αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια τον Ιανουάριο του 2020.

Η Δούκισσα του Sussex φορούσε επίσης ένα εξίσου συμβολικό κομμάτι κοσμημάτων, ένα διαμαντένιο βραχιόλι που κάποτε ανήκε στη μητέρα του πρίγκιπα Harry, την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana.

Εκτός από τη οικογενειακή σημασία του, το βραχιόλι είναι επίσης πολύτιμο καθώς χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του δαχτυλιδιού αρραβώνων της Meghan, σύμφωνα με το People, το οποίο σημειώνει ότι ο πρίγκιπας Harry πήρε δύο πέτρες από το κόσμημα για να δημιουργηθεί το τρίκλινο δαχτυλίδι της γυναίκας του.

Το ζευγάρι αποφάσισε να φορέσει η δούκισσα το βραχιόλι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, για να νιώθουν ότι ήταν η Diana μαζί τους.

Το ρούχο που επέλεξε ο πρίγκιπας Harry για τη συνέντευξη έχει επίσης συναισθηματικό νόημα, με τους βασιλικούς οπαδούς να παρατηρούν ότι ο δούκας φορούσε προηγουμένως το γκρι κοστούμι όταν αυτός και η Meghan παρουσίασαν τον γιο τους, Archie, στον κόσμο.

Ο πρίγκιπας Harry έχει φορέσει το κοστούμι και σε πολλές άλλες περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της επίσκεψης στο Μαρόκο το 2019.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση