ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry πάλι στο στόχαστρο

«Από τότε που οι royals μετακόμισαν, η γειτονιά μας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια...»

H πρόσφατη μετακόμιση των Sussexs στο Montecito της Καλιφόρνια, φαίνεται να έπεσε βαριά κια σε άλλα άτομα έκτος της βασιλικής οικογένειας.

Πριν από μερικές μέρες, ο Rob Lowe υποστήριξε μιλώντας στο E News, ότι το Montecito δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο μετά την μετακόμιση των πρώην royals. «Από τότε που οι royals μετακόμισαν, η γειτονιά μας δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια, τα καλά νέα είναι πως οι ιδιοκτησίες μας απέκτησαν μεγαλύτερη αξία, τα κακά νέα είναι πως οι ουρές στα Starbucks μεγάλωσαν», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η γειτονιά αυτή ήταν από πριν πόλος έλξης διασημοτήτων, καθώς μερικοί που διαμένουν στο συγκεκριμένο τόπο είναι η Katy Perry, η Jane Lynch αλλά και η Chrissy Teigen.

Για τις κατηγορίες κατά του ζευγαριού από τον ηθοποιό, αποφάσισε να απαντήσει μια δημοσιογράφος του Insider, Anneta Konstantinides, μένοντας για λίγες μέρες στο Montecito, μιλώντας με τους ντόπιους και μαθαίνοντας περισσότερες πληροφορίες επι του θέματος.

Σύμφωνα με τους υπαλλήλους στο συγκεκριμένο Starbucks του Montecito, οι ουρές όντως μεγάλωσαν αλλά οι Μeghan και Harry δεν έχουν καμία σχέση με αυτό, καθώς οι περισσότερες παραγγελίες έγιναν online. Επίσης οι υπάλληλοι σε μαγαζιά της περιοχής τόνισαν πως δεν έχουν δει ποτέ τον Lowe να ψωνίζει στην περιοχή, ενώ ταυτόχρονα τόνισαν πως το Montecito ήταν πάντα τουριστικός προορισμός.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση