ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry: Εγκαταλείπουν το Frogmore Cottage για πάντα

Αφήνουν την βασιλική ζωή και το παλάτι στο παρελθόν.

Μαρία Καραμάνου

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν επιλέξει να εγκαταλείψουν οριστικά το Frogmore Cottage, το οποίο ήταν η επίσημη κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή η απόφαση αποδεικνύει ότι δεν έχουν πρόθεση να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να ζήσουν και ότι δεν προτίθενται να περνούν πολύ χρόνο στη χώρα όπου γεννήθηκε ο Harry.

Αν και συνέχιζαν να πληρώνουν το ενοίκιο για το Frogmore Cottage ακόμα και μετά την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια και τη μετακόμισή τους στην Καλιφόρνια, τώρα αποφάσισαν να μαζέψουν τα πράγματά τους από εκεί, θέλοντας να κόψουν κάθε δεσμό με την επίσημη κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ετήσια έκθεση για το Sovereign Grant αποκαλύπτει ότι το Frogmore Cottage παραμένει αδιάσειστο, ενώ ένας υπάλληλος του παλατιού επιβεβαίωσε ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποχώρησαν πρόσφατα και μάζεψαν τα πράγματά τους. Επιπλέον, επέστρεψαν το ποσό των 2,4 εκατομμυρίων λιρών που είχε δαπανηθεί για την ανακαίνιση του καταλύματος, χρησιμοποιώντας δημόσιους πόρους, πριν από τη μετακόμισή τους.

Ο Sir Michael Stevens, ο Keeper of the Privy Purse, ο υπεύθυνος για τα βασιλικά οικονομικά, αναγνώρισε ότι οι ανακαινίσεις στο Frogmore Cottage έχουν αυξήσει την αξία της ιδιοκτησίας που ανήκει στο Crown Estate. Ωστόσο, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις προτάσεις ότι ο επόμενος ενοικιαστής θα είναι ο πρίγκιπας Andrew, οι βασιλικοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν να κάνουν σχόλια, με αποτέλεσμα να παραμένει άγνωστος ο τελικός ενοικιαστής.

Με άλλα λόγια, ο Sir Michael Stevens αναγνώρισε ότι οι ανακαινίσεις στο Frogmore Cottage έχουν αυξήσει την αξία της ιδιοκτησίας, αλλά δεν παρείχε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον επόμενο ενοικιαστή. Οποιεσδήποτε εικασίες ή πληροφορίες σχετικά με τον πρίγκιπα Andrew ή οποιονδήποτε άλλον ενοικιαστή δεν επιβεβαιώθηκαν από βασιλικούς αξιωματούχους. Συνεπώς, η ταυτότητα του τελικού ενοικιαστή παραμένει άγνωστη.

Οι πρόσφατες εξελίξεις δείχνουν ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρίσκονται σε μια φάση αλλαγών και μεταβολών. Η είδηση για την αποχώρησή τους από τη συνεργασία με το Spotify και οι φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με μια πιθανή κρίση στη σχέση τους με το Netflix έρχονται στη δημοσιότητα ταυτόχρονα με την είδηση για την αποχώρησή τους από το Frogmore Cottage.

Αυτό υποδηλώνει ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βιώνουν μια περίοδο αλλαγών και προσαρμογών στην επαγγελματική τους ζωή. Ενδέχεται να επανεξετάζουν τις συνεργασίες τους με διάφορες πλατφόρμες και να αναθεωρούν τη στρατηγική τους. Ταυτόχρονα, η αποχώρησή τους από το Frogmore Cottage μπορεί να αποτελεί ένδειξη της απόφασής τους να επικεντρωθούν σε νέες προκλήσεις και δυνατότητες, απομακρυνόμενοι από τα παλαιά στερεότυπα και περιβάλλοντα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση