ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

Meghan Markle: Δείτε το προκλητικό βίντεο της πριγκίπισσας που μόλις διέρρευσε

Δέσποινα Άσπρου

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Meghan Markle έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να ιδρώσει. Σκεφτείτε την να ξεκουμπώνει αργά το πουκάμισό της και να κοιτάζει την κάμερα όλο υποσχέσεις. Είναι έτοιμη να ψήσει τα πιο καυτά burger. Δείχνει τις εντυπωσιακές της αναλογίες καθώς σκύβει πάνω από το μπάρμπεκιου. Λικνίζεται αισθησιακά... όχι αυτό δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά πραγματικότητα που έλαβε χώρα κάποια χρόνια πριν!

Αναλυτικότερα, το 2013 είχε γυριστεί ένα βίντεο για τις ανάγκες του περιοδικού Men's Health, με τίτλο «Το ψήσιμο δεν ήταν ποτέ πιο καυτό από ότι με τη Meghan Markle».

Αυτό το οπτικό υλικό, το οποίο ήταν καλά κρυμμένο, ήρθε ξαφνικά στην επιφάνεια μαζί με αρκετά άλλα προκλητικά στιγμιότυπα από τη μέχρι τώρα πορεία της Δούκισσας του Sussex.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκανδαλοθηρικό γαλλικό περιοδικό Closer πλήρωσε αποζημίωση 92.000 λιρών για δημοσίευση τόπλες φωτογραφιών της Kate Middleton.

Η δικαιολογία που θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο είναι ότι μέλη της βασιλικής οικογένειας χρησιμοποίησαν προκλητικό υλικό για να προωθήσουν την καριέρα και τον εαυτό τους.

Αξίζει να πούμε ότι το 2012, η γυμνόστηθη Middleton κοσμούσε το εξώφυλλο του γαλλικού εντύπου και το μόνο που δε θέλει η βασιλική οικογένεια να δει το σκηνικό να επαναλαμβάνεται με ακόμη πιο πικάντικο υλικό της συζύγου του Πρίγκιπα Harry!

Δείτε το βίντεο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση