ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Meghan και Mariah Carey: Τα παιδικά τους χρόνια και ο χαρακτηρισμός «Diva»

Τι είχαν να πουν η δύο πετυχημένες γυναίκες στο νέο επεισόδιο του podcast της Meghan Markle

Μαρία Σάββα

Η Meghan Markle κάλεσε τη Mariah Carey στο δεύτερο επεισόδιο του podcast «Archetypes» της για μια συζήτηση σχετικά με το "The Duality of Diva".

Στο τελευταίο επεισόδιο που κυκλοφόρησε την Τρίτη, 30 Αυγούστου, η Δούκισσα του Sussex και η «Βασίλισσα των Χριστουγέννων», Mariah Carey είχαν μια ευρεία συζήτηση που αφορούσε θέματα, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας τους να μεγαλώνουν διφυλετικά και τους αρνητικούς συνειρμούς που συχνά συνδέονται με μια ετικέτα όπως η «ντίβα». Η Carey μοιράστηκε ότι επειδή κινούνταν συνεχώς σε όλη της την παιδική ηλικία, πάλευε με κάθε νέο ξεκίνημα να κάνει φίλους. «Δεν ταίριαζα», εξήγησε. «Ξέρεις, θα ήταν περισσότερο η Μαύρη περιοχή της πόλης ή μετά θα μπορούσες να είσαι εκεί που διάλεξε να ζήσει η μαμά μου, που ήταν οι πιο λευκές γειτονιές, και δεν ταίριαζα πουθενά».

Η Meghan ταυτίστηκε επίσης με αυτή την εμπειρία, προσθέτοντας ότι ακόμη περισσότερο από τη μουσική της, ήθελε να μιλήσει στην Carey γιατί ήταν σημαντικό για εκείνη να δει μια διάσημη γυναίκα με δύο φυλές να μεγαλώνει. Η Δούκισσα αποκάλυψε: «Ήσουν τόσο διαμορφωτική για μένα. Η εκπροσώπηση έχει μεγάλη σημασία. Αλλά όταν είσαι γυναίκα και δεν βλέπεις μια γυναίκα που σου μοιάζει κάπου σε θέση εξουσίας ή επιρροής, ή ακόμα και στην οθόνη —επειδή ξέρουμε πόσο επιδραστικά είναι τα μέσα ενημέρωσης— ήρθες στη σκηνή, και εγώ είπα, «Ω, Θεέ μου. Κάποιος μοιάζει με εμένα.» Πρόσθεσε, «Είχα διαβάσει αυτό το άρθρο για τη Halle Berry και τη ρωτούσαν πώς ένιωθε που την αντιμετωπίζουν ως μεικτής φυλής γυναίκα στον κόσμο. Και η απάντησή της ήταν: «Λοιπόν, η εμπειρία σου στον κόσμο είναι ο τρόπος με τον οποίο σε βλέπουν οι άνθρωποι». Είπε, λοιπόν, επειδή είχε πιο σκούρο χρώμα, την αντιμετώπιζαν ως μαύρη γυναίκα, όχι ως μικτή γυναίκα».

Η Meghan συνέχισε εξηγώντας ότι, «Νομίζω ότι για εμάς, είναι πολύ διαφορετικό επειδή είμαστε ανοιχτόχρωμοι. Δεν σε αντιμετωπίζουν ως μαύρη γυναίκα. Δεν σε αντιμετωπίζουν ως λευκή γυναίκα. Ταιριάζεις κάπως ενδιάμεσα». Μάλιστα, εξομολογήθηκε η Meghan, «αν υπάρχει κάποια στιγμή στη ζωή μου που έχει επικεντρωθεί περισσότερο στη φυλή μου, είναι μόνο μια φορά που άρχισα να βγαίνω με τον σύζυγό μου. Μετά άρχισα να καταλαβαίνω πώς ήταν να σε φέρονται σαν μαύρη γυναίκα γιατί μέχρι τότε με αντιμετώπιζαν σαν μικτή γυναίκα. Και τα πράγματα άλλαξαν πραγματικά». Η Carey συμφώνησε ότι το να νιώθεις αναγκασμένος να επιλέξεις ανάμεσα στο να ταυτιστείς με αυτές τις δύο πλευρές του εαυτού σου είναι ένα «ενδιαφέρον πράγμα». Συνέχισε, «Ως μικτή γυναίκα, γιατί πάντα πίστευα ότι θα έπρεπε να είναι εντάξει να πω ότι είμαι μικτή. Όπως θα έπρεπε να είναι εντάξει να το πούμε αυτό. Αλλά ο κόσμος θέλει να διαλέξεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Meghan Markle  |  Mariah Carey  |  celebs  |  gossip  |  lifestyle  |  podcast

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση