ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Η Paris Hilton αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από το sex tape της

«Μου είπε αν δεν θα το έκανα...»

Μαρία Σάββα

Το 2003 τον γύρο του διαδικτύου έκανε μια ερωτική ταινία με την Paris Hilton και τον τότε σύντροφό της Rick Salomon, η οποία δημοσιεύθηκε χωρίς τη συγκατάθεσή της. 20 χρόνια αργότερα μέσα από το νέο της βιβλίο «Paris: The Memoir», μίλησε για πρώτη φορά για την δύσκολη περίοδο που έζησε μετά την κυκλοφορία του εν λόγω βίντεο.

Η ίδια μέσα από το βιβλίο της αποκαλύπτει πως τότε ήταν μόλις 19 ετών και ο 33χρονος Rick την πίεσε πολύ να γυρίσει το βίντεο, ενώ λέγεται ότι της υποσχέθηκε ότι «κανείς δεν θα το δει ποτέ». «Έπρεπε να πιώ και με βοήθησε, το έκανα. Έπρεπε να δείξω ότι μπορώ, ότι το κατέχω. Ήξερα τι ήθελε και το συνέχισα», γράφει χαρακτηριστικά.

«Μου είπε αν δεν θα το έκανα, θα μπορούσε εύκολα να βρει κάποια που θα το έκανε και αυτό ήταν το χειρότερο πράγμα που μπορούσα να σκεφτώ. Να με πετάξει αυτός ο άνδρας, επειδή ήμουν ένα ανόητο παιδί που δεν ήξερε πώς να "παίξει παιχνίδια" για μεγάλους», προσθέτει στην συνέχεια η κληρονόμος.

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της ερωτικής ταινίας ο τότε σύντροφός της εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και κατέληξε να διανέμει και ο ίδιος το υλικό και να έχει τεράστιο κέρδος. «Είπε ότι είχε κάθε δικαίωμα να πουλήσει κάτι που του ανήκε, κάτι που είχε μεγάλη οικονομική αξία. Περισσότερη αξία από την ιδιωτικότητά μου, προφανώς. Την αξιοπρέπειά μου. Το μέλλον μου. Ντροπή, απώλεια και έντονος τρόμος με κυρίευσαν», τόνισε η Hilton.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση