ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

#MediaBlog Όταν ο Ανδρέας Γεωργίου έριξε τη βόμβα με τις «8 λέξεις»

Γράφει ο Χρύσανθος

Η τηλεοπτική βόμβα του καλοκαιριού έπεσε χθες, μέσα από την εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη. Την έριξε ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος ανακοίνωσε σε ζωντανή μετάδοση από την κεντρική πλατεία της Κέρκυρας ότι η νέα του σειρά "8 λέξεις" ενώ θα μεταδίδεται στην Ελλάδα από τον ΣΚΑΪ στην Κύπρο θα μεταδίδεται από τον Alpha!

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν ήταν μια απλή τηλεοπτική βόμβα αλλά ένας S400 και βάλε, πύραυλος...
Όπως σας είχα γράψει, ο Ανδρέας Γεωργίου είχε δηλώσει (ξανά) πως δεν θα ήθελε να έχει νέα συνεργασία με το Sigma, λόγω κακών εμπειριών από προηγούμενες συνεργασίες.
Όλοι θεώρησαν πως η συμφωνία του δίδυμου Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου για συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, σήμαινε αυτόματα και προβολή της νέας, πολλά υποσχόμενης σειράς από το Sigma που αποτελεί τον κύριο συνεργάτη του Ελλαδικού σταθμού στην Κύπρο. Φαίνεται όμως πως κάποιοι... προγραμμάτισαν χωρίς τους... ξενοδόχους.
Η αποκάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου ότι οι "8 λέξεις" θα προβληθούν τελικά στον Alpha Κύπρου και όχι στο Sigma, άφησε κάποιους άφωνους.

Πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι εδώ και μέρες υπήρξε έντονο παρασκήνιο για την προβολή της σειράς στην Κύπρο. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι παραγωγοί της σειράς Γεωργίου και Νικολάου το έθεσαν ως όρο... Άλλοι αποδίδουν την επιτυχία και στους εύστοχους χειρισμούς του θέματος από τον διευθυντή του Alpha Κύπρου Πέτρο Πέτρου. Το αποτέλεσμα είναι πως ο Alpha Κύπρου θα αρχίσει τη νέα σεζόν με τους καλύτερους οιωνούς στοχεύοντας σε αυτό που στόχευε και όλη την προηγούμενη τηλεοπτική περίοδο: Την πρωτιά.
Και φαίνεται πως έχει πολλές πιθανότητες να τη διεκδικήσει δυναμικά...

Η εξασφάλιση των δικαιωμάτων των "8 λέξεων" από τον Alpha θυμίζει την περίπτωση της σειράς "Γυναίκας χωρίς όνομα". Πρόκειται για μια σειρά με πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης η οποία στην Ελλάδα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 Ελλάδος ενώ στην Κύπρο τα δικαιώματα εξασφάλισε ο Alpha Κύπρου αφήνοντας τον ΑΝΤ1 Κύπρου στα κρύα του λουτρού, όπως συνέβη τώρα και με το Sigma...

Τι λέει η τηλεθέαση;
Η χθεσινή τηλεοπτική μέρα ανήκε ολοκληρωτικά στον Alpha. Τα ποσοστά τηλεθέασης που συγκέντρωσε έθεσαν εκτός μάχης όλα τα υπόλοιπα κανάλια που περιορίστηκαν σε πολύ πιο χαμηλά ποσοστά.

Αναλυτικά: Στη γενική τηλεθέαση χθες Κυριακή ο Alpha Κύπρου κατέγραψε, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Nielsen, ένα τεράστιο 24,2% τη στιγμή που ο δεύτερος ΑΝΤ1 περιορίστηκε στο 9,3%, ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν το ΡΙΚ1 και το Sigma που έλαβαν από 7,3%. Στη τέταρτη θέση τερμάτισε το Omega με 7,2%.

Στη τηλεθέαση για το δυναμικό κοινό η πρωτιά του Alpha ήταν ακόμη μεγαλύτερη αφού έφθασε στο 27,2% με δεύτερο ξανά τον ΑΝΤ1 με 11,5%, τρίτο το Omega με 7,3%, τέταρτο το Sigma με 5,6% και πέμπτο το ΡΙΚ1 με 2,7%.

Τα πιο "μικρά" κανάλια παρέμεινα στα χαμηλά ποσοστά τους. H ΕΡΤ World κατέγραψε 2,7%, το EXTRA 2,3%, το Smile 1,8% και το ΡΙΚ2 1,3%.

 

ΠΗΓΗ:24NEWS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση