ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized top και cycling παντελονάκι
 

#MediaBlog - Η βαρυχειμωνιά στην κυπριακή TV και το κανάλι που καταρρέει

Γράφει ο Χρύσανθος

Λίγο πριν από τις γιορτές και τα τηλεοπτικά κανάλια βρίσκονται, όπως σας έγραφα και προχθές, σε κατάσταση πανικού. Τα τηλεοπτικά παιχνίδια και τα παντός είδους realities τελειώνουν και μαζί τους τα μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Ήδη κάποια κανάλια ενέταξαν στο πρόγραμμά τους και ταινίες, ενώ η δοκιμασμένη συνταγή των επαναλήψεων δεν εγκαταλείπεται ούτε τις γιορτές!
Σε κάποιο κανάλι, όμως, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Οι κακές γλώσσες λένε πως ήταν μεγάλο λάθος η ανάληψη του έργου από τον επιχειρηματία που το διαχειρίζεται και πως ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα πολύ κουρασμένος και απογοητευμένος.
Λέτε το 2019 να έχουμε ισχυρές «κατολισθήσεις»; Θα επαληθευθούν οι Κασσάνδρες και ίσως να μείνουμε με ένα κανάλι λιγότερο;

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και για επίδοξους καναλάρχες, αλλά και για παραγωγούς.
Αν το κανάλι το γλυτώσει το κλείσιμο, κάποιες σειρές και παραγωγές δεν το γλυτώνουν. Είναι σίγουρο και το ξέρουν όλοι πως έχουν ημερομηνία λήξης και ήδη τα κανάλια προετοιμάζουν τις αντικαταστάσεις. Η πρωτοφανής κρίση στα τηλεοπτικά πράγματα θα έχει, σύμφωνα με άτομο που γνωρίζει, τεράστιες επιπτώσεις και στην εργασία δημοσιογράφων, παραγωγών, ηθοποιών, τεχνικών και στα έσοδα των σταθμών αλλά, κυρίως στην ποιότητα του παραγόμενου τηλεοπτικού προγράμματος. Η φτήνια, σύμφωνα με το κακό σενάριο θα κυριαρχήσει και θα καλύψει σχεδόν όλες τις παραγωγές, αφού μοναδικό κριτήριο θα είναι η αύξηση των εσόδων. Η ποιότητα της κυπριακής τηλεόρασης μπαίνει στο θερμοκήπιο, όπως και η ατμόσφαιρα της γης, και θα παρασύρεται από καταιγίδες και ασύμμετρα φαινόμενα όπως οι τυφώνες και τα τσουνάμια.
Η πρόβλεψη του Αβέρωφ Νεοφύτου μάλλον δεν αφορούσε μόνο τα πολιτικά πράγματα...

Κάποιες σειρές, πάντως, από αυτές που πάνε καλά, ετοιμάζουν εκπλήξεις στους τηλεθεατές τους. Και το Τατουάζ και η Γυναίκα χωρίς όνομα του Alpha θα μπουν στο 2019 με νέα πρόσωπα και νέες εξελίξεις. Το Τατουάζ παίρνει το εισιτήριο για τρίτη χρονιά αλλά με συστάσεις για πιο γρήγορους ρυθμούς στο σενάριο.
Στη "Γυναίκα" θα δούμε τον Στράτο Τζώρτζογλου σε ρόλο έκπληξη. Για κάποιους, ωστόσο, έκπληξη θα ήταν να μην εμφανιζόταν ο Στράτος! "Ίσως δούμε και άλλα μέλη της οικογένειας", προειδοποίησε γνωστός τηλεκριτικός.
Η "Γυναίκα" που τα πάει πολύ καλά στην τηλεθέαση, αποτελεί μεγάλη επιτυχία του Alpha Κύπρου, αφού είναι παραγωγή του ANT1 Ελλάδας την οποία κατάφερε να αρπάξει στην κυριολεξία μέσα από τα χέρια του ANT1 Κύπρου. Και να τη χρησιμοποιήσει ως όχημα για να ανέβει στον πίνακα τηλεθέασης.

Ποιο κανάλι κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει κοντά του άτομα που του έφυγαν και σχετίζονται με την παραγωγή σειρών και εκπομπών;
Δύσκολο να το καταφέρει στην παρούσα συγκυρία, αλλά όπως γνωρίζω, κάποιες συζητήσεις που έγιναν δεν έκλεισαν εντελώς τις πόρτες. Άφησαν και χαραμάδες αλλά και ολόκληρο παράθυρο ανοικτό.
Αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε στα μέσα Ιανουαρίου ανακοινώσεις...

ΠΗΓΗ: 24news

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X