ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Με σικάτο μπλε κουστούμι η Αννίτα Δημητρίου στο εκλογικό κέντρο

Το μήνυμα της Προέδρου της Βουλής και το σύνολο που επέλεξε.

Ζωή Τουτουντζίδου

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου έφτασε πριν λίγη ώρα στο εκλογικό κέντρο των Τρούλλων για να ψηφίσει με την σειρά της στις φετινές προεδρικές εκλογές.

Η Αννίτα Δημητρίου δήλωσε μεταξύ άλλων «Σήμερα γιορτάζει η δημοκρατία, καλή επιτυχία σε όλους και καλή ψήφο. Δεν θεωρώ ότι οι νέοι απέχουν απλά είναι πιο δύσκολο να πειστούν και αυτή είναι η δική μας δουλειά να τους πείσουμε να ψηφίσουν. Οι νέοι είναι το μέλλον του τόπου μας».

Όπως πάντα, η Πρόεδρος της Βουλής ήταν ιδιαίτερα κομψή. Πιο συγκεκριμένα, για την τόσο σημαντική ημέρα της δημοκρατίας, η Αννίτα Δημητρίου επένδυσε σε ένα σικάτο σκούρο μπλε κουστούμι σε στενή γραμμή, το οποίο συνδύασε με πουκάμισο και γόβες.

Παρακολουθώντας τις στυλιστικε΄ς επιλογές της Αννίτας Δημητρίου μέσα στον χρόνο, γίνεται κατανοητό πως το μπλε χρώμα είναι ένα από τα αγαπημένα της, ενώ λαμβάνοντας υπόψη ότι στην σημασιολογία των χρωμάτων συνδέεται με το βάθος την σταθερότητα, ενώ συμβολίζει την εμπιστοσύνη, την πίστη, την αυτοπεποίθηση, την αλήθεια, την εξυπνάδα και την ηρεμία, η χρωματική επιλογή της κάθε άλλο παρά τυχαία είναι.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση