ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

«Με προσβάλλει που την τελευταία χρονιά με παίρνουν τηλέφωνο μόνο για το #metoo»

Η αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου απέναντι στα μέσα

newsroom must

Η ηθοποιός Παναγιώτα Αναστασοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» . H ηθοποιός αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Κυρία επιθεώρηση» αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την ακοή της αλλά και στο #metoo. Εξάλλου, ήταν και από τις πρώτες γυναίκες του θεάτρου που αναφέρθηκε στο θέμα, μετά και την έναρξη του Ελληνικού κινήματος.

Συγκεκριμένα είπε «Είμαι πάρα πολύ καλά με την ακοή μου, ήταν μια πολύ δύσκολη φάση, χάνεις και την ισορροπία σου. Έκανα μια βίαιη πλύση με ορό και για ενάμιση μήνα είχα υπερακουσία. Άκουγα τη φωνή μου στο κεφάλι μου υπερβολικά δυνατά».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο #metoo, λέγοντας ότι πλέον την έχει κουράσει να την ζητούν σε συνεντεύξεις μόνο για το συγκεκριμένο κοινωνικό θέμα «Δεν μου αρέσει που την τελευταία χρονιά με έπαιρναν μόνο για να κάνω δηλώσεις για το κομμάτι των καταγγελιών, σχεδόν με προσβάλει. Μπορεί να μου στοίχισε επαγγελματικά που μίλησα αλλά θα το έκανα ξανά. Είναι πιο σημαντικό από το να έχω μια θέση στην τηλεόραση».
«Δε νιώθω ακόμα ικανοποιημένη, δε συμβαίνει μόνο στο δικό μας χώρο. Δεν έχουν μιλήσει ακόμα για άλλες πτυχές, όπως το εργασιακό bullying για το οποίο εγώ σκοπεύω να μιλήσω πάλι κάποια στιγμή ακόμα και αν μου στοιχίσει κι άλλο. Δεν είμαι ικανοποιημένη που παίρνουν θέση άνθρωποι που έχουν προσβάλει ανθρώπους όπως εμένα», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση