ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Μαυρίκιος - Ιλάειρα: Με παραδοσιακά outfits σε έρημο στο Dubai, αγκαλιά με μια καμήλα

Μετά το Μπαλί, συνεχίζουν το honeymoon τους στο Dubai

Δέσποινα Άσπρου

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που επιλέγουν να συνδυάσουν διάφορους προορισμούς για το honeymoon τους. Μεταξύ αυτών και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μαζί με την Ιλάειρα Ζήση, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 28 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσού, στην Κύπρο και για τον μήνα του μέλιτός τους επέλεξαν να ταξιδέψουν αρχικά στον εξωτικό Μαυρίκιο και έπειτα στο Μπαλί.

Κατά την διάρκεια των διακοπών τους στον Μαυρίκιο, τόσο η Ιλάειρα, όσο και ο Μαύρικιος φρόντισαν να μάς χαρίσουν μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους και με τις όμορφες αναρτήσεις τους να μάς ταξιδέψουν μαζί τους. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ιλάειρα Ζήση (@ilaeirazs)

Το βράδυ της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου, ο Μαυρίκιος μέσα από μια του ανάρτηση στο Instagram γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους πως εκείνος και η σύζυγός του, ταξίδεψαν στο Ντουμπάι. Πιο συγκεκριμένα, ο Κύπριος μουσικός δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με την σύζυγό του και έγραψε: «Πρώτη νύχτα στο Dubai..! Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις..!!! Ταξίδι του μέλιτος… γύρος δεύτερος!».

Μια μέρα μετά, τόσο ο Μαυρίκιος, όσο και η Ιλάειρα ανήρτησαν μερικά στιγμιότυπα στα οποία τους βλέπουμε να βρίσκονται στην έρημο και να ποζάρουν μαζί με μια καμήλα. Για την περίσταση, το ζευγάρι επέλεξε να φορέσει παραδοσιακά τοπικά ενδύματα. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ιλάειρα Ζήση (@ilaeirazs)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση