ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Ο ελληνικός αέρας στο podcast της Markle & η εμφάνιση του Archie με την μαμά της

Με μια της κίνηση η δούκισσα του Sussex θέλησε -μάλλον- να δείξει την αγάπη της για την Ελλάδα

Δέσποινα Άσπρου

Θέλοντας να κάνει την διαφορά στο φινάλε του podcast της Archetypes η Meghan Markle φιλοξένησε για πρώτη φορά σε αυτό άντρες. Και ενώ σίγουρα αυτό ήταν κάτι που απασχόλησε, εκείνο που τράβηξε την προσοχή σε Ελλάδα και Κύπρο -τουλάχιστον- ήταν ο ελληνικός αέρα που είχε η εκπομπή και πιο συγκεκριμένα, η χρήση ενός στίχου από ποίημα του Ντίνου Χριστιανόπουλου.

«Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε; Όμως ξεχάσατε πώς ήμουν σπόρος» αποτέλεσε η αιχμηρή φράση που είπε η δούκισσα στο φινάλε της, ενώ προηγουμένος είχε δηλώσει: «Πολύ καιρό πριν, άκουσα μια φράση, που θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα», προσθέτοντας: «Επειδή μιλάμε για ταμπέλες και κουτάκια, στα οποία ίσως προσπαθήσουν να σας στριμώξουν όπως και ρόλους ή στερεότυπα που σας αποδίδονται και δεν ταιριάζουν απόλυτα στο άτομο που είστε, αυτή είναι η φράση με την οποία ήθελα να σας αφήσω... Συνέχισε να εξελίσσεσαι φίλε μου και θα σε δω στην απέναντι πλευρά. Όπως πάντα, είμαι η Μeghan».

Να σημειώσουμε ότι το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν είχε ως τίτλο την φράση «Man-ifesting a Cultural Shift» και κατά την διάρκειά του συζητήθηκαν διάφορα στερεότυπα που εδώ και καιρό ταλαιπωρούν τις γυναίκες. Μαζί με μεγάλες προσωπικότητες του Hollywood  όπως οι Trevor Noah, Andy Cohen και Judd Apatow και σημειώνοντας πως συμπεριέλαβε άντρες στην εκπομπή μετά από επιθυμία του συζύγου της, συζήτησαν για «τις ταμπέλες που κρατούν τις γυναίκες πίσω και πώς οι άνδρες στα μέσα ενημέρωσης μπορούν να επηρεάσουν την ευρύτερη πολιτιστική συζήτηση», σύμφωνα με το περιοδικό People.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν και το μέλλον του podcast Archetypes είναι αβέβαιο, αφού μια δεύτερη σεζόν δεν έχει ακόμη επιβεβαιθεί, ένα νέο εγχείρημα της δούκισσας του Sussex κάνει τον γύρο του διαδικτύου... και σε αυτό εμφανίζεται μαζί με τον γιο και την μητέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει από έναν ακαδημαϊκό ένα στιγμιότυπο στο οποίο βλέπουμε την Meghan μαζί με τον μικρό Αchie Mountbatten-Windsor και την μητέρα της, Doria Ragland και βάση αυτού, η δούκισσα γράφει ένα βιβλίο με τίτλο "Ρατσισμός και Βρετανική Μοναρχία". Ω, ναι.

Ο καθηγητής, Duchess Harris ο οποίος ειδικεύεται στις Αμερικανικές Σπουδές και στον Φεμινισμό, έχει μοιραστεί στο Twitter μια λήψη από διαδικτυακή συνομιλία που είχε με την δούκισσα και στην οποία εκείνη, βρίσκεται στην οθόνη μαζί με τον τρίχρονο γιο της και την μητέρα της. Λεζάντα της ανάρτησης αποτέλεσε η φράση: "Θα ήθελα να σας καλέσω να γίνετε μέρος του νέου μου βιβλίου με τίτλο"Racism and the British Monarchy: A Meghan Markle Reader. Co-Edited by Duchess Harris and Julie Schwietert Collazo". Αν και μέχρι στιγμής το φερόμενο νέο εγχείρημα της δούκισσας δεν έχει επιβεβαιωθεί, η φωτογραφία από τα πρώτα λεπτά έγινε viral.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση