ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Mε άνετα παντελόνια και sneakers οι γυναίκες αεροσυνοδοί στην Ουκρανία

«Ελευθερία, φυσική ομορφιά, ατομικότητα και πάνινα παπούτσια είναι ιδανικά στα οποία όλοι θα ήθελαν να πετάξουν».

newsroom must

Μια οικονομική αλλά δημοφιλής αεροπορική εταιρεία της Ουκρανίας έστρεψε τα βλέμματα ολονών προς το πρόσωπό της με την απόφασή της να επιτρέψει στις γυναίκες αεροσυνοδούς να "πετάξουν" τις κλασικές φούστες και γόβες που φορούσαν μέχρι προτίνως στην εργασία τους και να τα αντικαταστήσουν με άνετα παντελόνια και σικάτα λευκά αθλητικά παπούτσια. Ο λόγος για την SkyUp.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, το νέο outfit των γυναικών αεροσυνοδών θα τεθεί σε εφαρμογή από τον επόμενο μήνα.

Αναφερόμενη στην απόφαση που έλαβε η εταιρεία, η Daria Solomennaya -εργαζομένη της SkyUp- είπε στο BBC: "Πολλές από τις συναδέλφους μου είναι μόνιμες πελάτισσες ποδολόγων. Τα δάχτυλα των ποδιών και τα νύχια τους καταστρέφονται συνεχώς από τα ψηλά τακούνια" και έκανε ξεκάθαρο πως πίσω από το ωραίο στυλ των αεροσυνοδών κρύβεται μια επίπονή για τις ίδιες συνήθεια. Η ίδια πρόσθεσε πως αν εργάζεσαι επί 12 ώρες σε μια πτήση, τότε μετά βίας πατά στα πόδια σου.

"Οι καιροί έχουν αλλάξει, οι γυναίκες έχουν αλλάξει, οπότε σε αντίθεση με τα συντηριτικά κλασικά: γόβες, κόκκινο κραγιόν και κουλούρι, υπάρχουν πιο μοντέρνοι και άνετοι τρόποι για να παρουσιάσεις μια 'πρωταθλήτρια' συμπλήρωσε στέλεχος της εταιρείας και έπειτα, τόνισε: «Ελευθερία, φυσική ομορφιά, ατομικότητα και πάνινα παπούτσια είναι ιδανικά στα οποία όλοι θα ήθελαν να πετάξουν».

Να σημειώσουμε πως η SkyUp δεν είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που απέκτησε μια πιο μοντέρνα προσέγγιση όσο αφορά στα ρούχα του προσωπικού της. Τον Απρίλιο του 2020, η Japan Airlines έδωσε την δυνατότητα στις γυναίκες αεροσυνοδούς να επιλέξουν αν θέλουν να φοράνε παντελόνια ή φούστες και παράλληλα, τους έδωσε το δικαίωμα να διαλέξουν τα παπούτσια τους μέσα από μια πληθώρα επιλογών. Το 2012, τώρα, η Virgin Atlantic προέβη σε αντίστοιχη κίνηση, ενώ το 2019 άλλαξε τους κανονισμούς της όσο αφορά στο υποχρεωτικό μακιγιάζ των αεροσυνοδών.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Virgin Atlantic (@virginatlantic)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση