ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Jolie - Pitt: Ξανά σε διαμάχη για την κόρη τους

Εντονές συγκρούσεις σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών

Μπορεί να έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που αποφάσισαν να χωρίσουν ο Brad Pitt μαζί με την Angelina Jolie, αυτό όμως φαίνεται να συνεχίζει να επηρεάζει αυτούς αλλά και τα έξι παιδιά τους.

Αυτή τη φορά, Jolie και Pitt ήρθαν σε διαμάχη για την 13χρονη βιολογική τους κόρη Shiloh Jolie Pitt ή αλλιώς Shi, όπου τρέφει φοβερή αδυναμία στον πατέρα της και επιθυμεί να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί του ενώ εχει εκφράσει και την επιθυμία να μετακομίσει μαζί του.

Συμφώνα με πηγές του περιοδικού ''New Idea'' η Angelina Jolie και ο Brad Pitt δεν είναι λίγες οι φορές που ήρθαν σε έντονη σύγκρουση σχετικά με ποιον από τους δύο γονείς θα περάσουν τα παιδιά τις γιορτές.

Σχετικές αναφορές από το φιλικό τους περιβάλλον, πρόσθεσαν πως η Angelina Jolie αποφεύγει και δεν διευκολύνει τις συναντήσεις με τα παιδιά και τον πατέρα τους, πράγμα που έκανε τον Brad Pitt να θυμώσει ακόμη πιο πολύ. 

Η Angelina Jolie μετά από το διαζύγιό τους, αποφεύγει να έχει η ίδια σχέσεις με τον Brad, ενώ υπήρξαν και φήμες που την ήθελαν να φεύγει στο εξωτερικό με τον ίδιο να μην το εγκρίνει.

Ο Brad Pitt καθημερινά μιλάει με την κόρη του Shi αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά – η Vivienne, ο Knoxο, ο Pax,o Mad και η Zahara- όπου εξίσου αγαπάει καταφέρνοντας με τον δικό του τρόπο να είναι κοντά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X