ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Matthew Perry: «Είχα πέσει σε κώμα»

Σοκάρει η αποκάλυψη του αγαπημένου πρωταγωνιστή από τη σειρά «Friends»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός Matthew Perry στο περιοδικό «People» όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον εθισμό του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την σειρά «Τα Φιλαράκια», στην εν λόγω συνέντευξη αποκάλυψε ότι, όταν ο ίδιος ήταν σε ηλικία 49 ετών είχε πέσει σε κώμα. Ο λόγος ήταν επειδή, το παχύ του έντερο καταστράφηκε από τις ναρκωτικές ουσίες ενώ χρειάστηκε να προχωρήσει σε κολοστομία.

Ο Matthew Perry δήλωσε συγκεκριμένα: «Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά μου ότι είχα 2 τοις εκατό πιθανότητες να επιβιώσω. Μου έβαλαν μια συσκευή που λέγεται ECMO, η οποία κάνει όλη την αναπνοή για την καρδιά και τους πνεύμονές.

Εκείνο το βράδυ πέντε άτομα έβαλαν EMCO μηχάνημα και μόνο εγώ επέζησα. Και αναρωτήθηκα το γιατί. Γιατί ήμουν ο ένας. Θα υπήρχε κάποιος λόγος. Είμαι πολύ ευγνώμων που συνεχίζω να ζω Και αυτό μου δίνει μία ευκαιρία να κάνω κάτι για να βοηθήσω τους άλλους».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

Σε ότι αφορά τον εθισμό του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ ανέφερε τα εξής: «Δεν ήξερα πώς να σταματήσω. Αν ερχόταν η αστυνομία στο σπίτι μου και μου έλεγε: ”Αν πιεις απόψε θα σε κλείσουμε στη φυλακή”, θα μάζευα τα πράγματα μου για το κελί. Δεν μπορούσα να σταματήσω γιατί ο εθισμός ήταν πολύ μεγάλος και προοδευτικά χειροτερεύει όσο μεγαλώνεις».

Ο ηθοποιός τόνισε ότι οι συμπρωταγωνιστές του στη σειρά «Friends» είχαν κατανόηση και ήταν υπομονετικοί, αλλά τελικά μόνο εκείνος μπορούσε να βοηθήσει τον εαυτό του. Στο τέλος καταλήγει: «Είμαι αρκετά υγιής σήμερα. Πηγαίνω στο γυμναστήριο πολύ περισσότερο αλλά δε θέλω να παίξω σούπερ ήρωες. Θέλω απλά να είμαι υγιής».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση