ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Matthew McConaughey: Αυτή είναι η πιο πολύτιμη συμβουλή που του έδωσε η γυναίκα του

Όσα είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

newsroom must

Ο Matthew McConaughey, είναι από τους πιο ανατρεπτικούς ηθοποιούς του Hollywood, και αυτό το έχει αποδείξει εδώ και καιρό, αυτό που δεν ξέραμε είναι την επιρροή που έχει πάνω του η σύζυγός του.

Ο Οσκαρικός Matthew (“Dallas Buyers Club”) ήταν ένα από τα αστέρια των αγαπημένων μας rom coms και με μία του ματιά «έκανε όλα τα κορίτσια να τον ερωτεύονται».

Αυτή τη φορά, ο ίδιος, έκανε μια δήλωση στο περιοδικό ‘AARP’, αναφερόμενος στην αλλαγή καριέρας αλλά και στην συμβουλή που του έδωσε η γυναίκα του, Camila, η οποία φάνηκε να ήταν και αυτή που τον οδήγησε στην κατάκτηση των στόχων του.

Περί τα τέλη του 2009, όταν ο ίδιος είχε εμφανιστεί στην πλειονότητα των ρομαντικών κομεντί, ο ίδιος αναφερόμενος στην στροφή της καριέρας του είπε «Ζούσα μια επιτυχημένη ζωή ως ηθοποιός. Ήμουν ο άνθρωπος για τις ρομαντικές κομεντί. Μου άρεσε να παίζω σε αυτές. Και πλήρωναν καλά. Όμως θυμάμαι να παρατηρώ εκείνη την περίοδο της ζωής μου ότι αποκτούσε περισσότερο βάθος. Είχα βρει τον έρωτα της ζωής μου, την Camila. Είχαμε ένα νεογέννητο μωρό. Ένιωθα περισσότερη χαρά και περισσότερη λύπη».

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο ίδιος ήθελε να δοκιμάσει το ταλέντο του και σε άλλου είδους ταινίες, όπως τις δραματικές, όμως μέχρι τότε δεν του είχε προταθεί κάποιος αντίστοιχος ρόλος. Τότε η σύζυγός του, του έδωσε μια συμβουλή που άλλαξε το ρου της καριέρας του.

Χαρακτηριστικά, «Ήταν τρομαχτικό. Αλλά η Camila είπε: Αν πρέπει να το κάνουμε, θα το κάνουμε σωστά. Έτσι απουσίασα πολύ καιρό από το Hollywood. Έλεγα όχι σε σενάρια κομεντί που μου πρότειναν. Απέρριψα ακόμη και μία ταινία με αμοιβή 14,5 εκατομμύρια».

Έτσι, άλλαξε η νοοτροπία των παραγωγών ταινιών, απέναντί του και ξεκίνησε να λαμβάνει πιο «σοβαρούς» ρόλους σε ταινίες που δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έπαιζε, μια εκ των οποίων και η Οσκαρική του προσπάθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση