ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Mάθαμε γιατί η Bella Hadid ''εξαφανίστηκε'' από τα social media

Το πρώτο post του μοντέλου μετά από καιρό

newsroom must

Αν ακολουθείτε την Bella Hadid στα κοινωνικά δίκτυα αποκλείεται να μην έχετε παρατηρήσει πως το τελευταίο διάστημα “εξαφανίστηκε”. Λίγο διάστημα μετά την απουσία της, η ίδια αποφάσισε να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.  

Μέσα από μια σειρά φωτογραφιών, το πετυχημένο μοντέλο αποκάλυψε πως απομακρύνθηκε από τα κοινωνικά δίκτυα για να αφοσιωθεί στην ψυχική της υγεία.

Συγκεκριμένα, η Hadid ανέφερε πως πήρε χρόνο με σκοπό να «αναλογιστεί και να μάθει τον εαυτό της με τρόπο που θα ήταν υπερβολικό να το εξηγήσει αυτή τη στιγμή, αλλά με τον καιρό θα το εκφράσει». «Βρήκα τον εαυτό μου, τη δύναμή μου και το φως μου ξανά», έγραψε. «Είμαι εδώ μόνο για να είμαι το σύμβολο ειρήνης και αγάπης, για να βοηθήσω ανθρώπους που υποφέρουν και ελπίζω, με τον καιρό, όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ τους αγγέλους μου, που με στήριξαν και συνέχισαν να με αγαπούν. Με σώσατε. Αφιερώστε χρόνο για να λάβετε βοήθεια για την ψυχική σας υγεία. Αξίζει να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας».

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά το break, η Bella έγραψε: “Οι αναμνήσεις και η περιουσία που απέκτησα είναι η καθαρή σοφία, η στενότερη σχέση με τον εαυτό μου και την πνευματικότητα μου, μια αίσθηση αυτό-αγάπης που πάντα στερούσα, μερικοί σπουδαίοι φίλοι και αυτά τα βιβλία που με βοήθησαν να τα βγάλω πέρα”.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bella (@bellahadid)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση