ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Markle & Harry: Αυτή είναι η περιουσία τους

Αποκαλύφθηκε το πραγματικό εισόδημα του ζευγαριού αλλά και πόση θα είναι η περιουσία τους το 2024.

Μαρία Καραμάνου

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, έχοντας παραιτηθεί από τα βασιλικά τους καθήκοντα, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πλούσια ζωή στην Καλιφόρνια, με μια εντυπωσιακή περιουσία αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων. Η έπαυλή τους στο Μοντεσίτο παρέχει έναν ιδανικό χώρο για τη ζωή τους μαζί με τα παιδιά τους, Archie και Lilibet.

Παρά την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια και τον περίπλοκο χαρακτήρα των σχέσεών τους με τους βρετανικούς θεσμούς, ο Harry και η Meghan κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν νέο δρόμο για τον εαυτό τους. Η περιουσία τους και η επιτυχημένη καριέρα τους στο χώρο του branding και των media τους έχει επιτρέψει να ζήσουν έναν άνετο και πλούσιο τρόπο ζωής. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων πρώτων μηνών του 2024, το ζευγάρι υπολογίζεται ότι έχει περιουσία που φτάνει τα 60 εκατομμύρια δολάρια. Παράλληλα, οι προσπάθειές τους να διατηρήσουν την ιδιωτικότητά τους και να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τα φώτα της δημοσιότητας αποτελούν έναν σημαντικό παράγοντα της επιτυχίας τους. 

Η μετακίνηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από την Αγγλία στις Ηνωμένες Πολιτείες σηματοδότησε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, στο οποίο υπέγραψαν πολλά αξιόλογα συμβόλαια.

Η συμφωνία με το Netflix το 2020 αποτέλεσε έναν σημαντικό βήμα για το ζευγάρι, με την αξία της να φτάνει τα 80 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή η συμφωνία δίνει στο ζευγάρι τη δυνατότητα να παράγει περιεχόμενο για την πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων ντοκιμαντέρ, ταινιών και σειρών.

Επιπλέον, η συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House για την έκδοση βιβλίων αξίας 17 εκατομμυρίων δολαρίων αποδεικνύει την επιτυχία τους και στον χώρο των εκδόσεων. Η πολυσυζητημένη βιογραφία του πρίγκιπα Harry με τίτλο «Spare» σημείωσε τεράστια επιτυχία σε πωλήσεις από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της, καθώς πούλησε 1,4 εκατομμύρια αντίτυπα σε ΗΠΑ και Καναδά, συμπεριλαμβανομένων όλων των μορφών (έντυπες, ηχητικές και ηλεκτρονικές εκδόσεις).

Η βιογραφία του δούκα του Sussex πραγματοποίησε εντυπωσιακές πωλήσεις, που φτάνουν τα 400.000 αντίτυπα στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας της στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάνοντάς το το πιο ευπώλητο βιβλίο μη μυθοπλασίας στην ιστορία του εκδοτικού οίκου. Επιπλέον, η μετάφρασή του σε 16 γλώσσες παγκοσμίως αποδεικνύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την προσωπική ιστορία του πρίγκιπα Harry.

Επίσης, το ζευγάρι υπέγραψε συμβόλαιο με το Spotify στο τέλος του 2020, το οποίο πρόσθεσε στην περιουσία τους 22,86 εκατομμύρια δολάρια. Μέσω αυτής της συμφωνίας, η Meghan Markle δημιούργησε το δικό της podcast με τίτλο «Archetypes». Αν και αρχικά υπήρξαν αναφορές για αδιαμφισβήτητη επιτυχία, αργότερα το Spotify δήλωσε ότι το podcast δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία. Παρόλα αυτά, το ζευγάρι συνεχίζει να επενδύει σε πολλά άλλα projects.

«Ο Harry και η Meghan σίγουρα έχουν αρκετά χρήματα για να συνεχίσουν το βασιλικό lifestyle τους στην Αμερική αλλά τα εγκαίνια του νέου brand δείχνουν ότι γνωρίζουν ότι τα χρήματα εξαφανίζονται γρήγορα» δήλωσε στη Mirror ο βασιλικός εμπειρογνώμονας, Tom Quinn.

Μετά την αποχώρησή του από τα βασιλικά καθήκοντα, ο πρίγκιπας Harry παραδέχθηκε ότι το 95% του ετήσιου εισοδήματός του προερχόταν από επιδοτήσεις που λάμβανε από τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο. Το υπόλοιπο 5% προερχόταν από το Sovereign Grant, το οποίο χρηματοδοτείται από τους φόρους. Μετά την αποχώρησή του από τους επίσημους ρόλους, φαίνεται ότι έλαβε ένα σημαντικό συνολικό ποσό από τον βασιλιά Κάρολο.

Πριν ενταχθεί στη βασιλική οικογένεια, η Meghan Markle είχε περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια περιουσία, κυρίως λόγω της καριέρας της ως ηθοποιός με το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της να προήλθε από τον ρόλο της Rachel Zane στη σειρά Suits, όπου λάμβανε περίπου 50.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Πρόσφατα, η ίδια εγκατέστησε το American Riviera Orchard, το δικό της lifestyle brand, το οποίο υπόσχεται προϊόντα και υπηρεσίες που αναμένεται να κερδίσουν την αγορά. Η ανακοίνωση έγινε στις 15 Μαρτίου μέσω του νέου της προφίλ στο Instagram, το οποίο έχει ήδη κερδίσει εντυπωσιακό αριθμό ακολούθων.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση