ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Markle: Δημιούργησε εθνικό επεισόδιο

«Γιατί η Meghan ήρθε εδώ αναζητώντας την Αφρική; Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Μην χάσετε την ταυτότητά σας», είπε η πρώτη κυρία της Νιγηρίας.

Μαρία Καραμάνου

Η Meghan Markle μαγνήτισε τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής της στη Νιγηρία μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry. Παρά το γεγονός ότι επένδυσε σε κοσμήματα και νέα ρούχα για να εξασφαλίσει εντυπωσιακές εμφανίσεις, η Πρώτη Κυρία της Νιγηρίας, Oluremi Tinubu, φάνηκε να μην εντυπωσιάζεται από τις στιλιστικές επιλογές της Meghan.

Όπως αναφέρει άρθρο της εφημερίδας The Mirror, η Πρώτη Κυρία της Νιγηρίας εξέφρασε την αποδοκιμασία της για την αίσθηση μόδας της Meghan. Η κριτική αυτή έγινε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της Tinubu σε μια εκδήλωση με τίτλο «Γιορτάζοντας τις μητέρες του έθνους μας».

Μάλιστα, η Πρώτη Κυρία μίλησε για το πως η νεολαία στη Νιγηρία κινδυνεύει να χάσει την ταυτότητά της τονίζοντας, «Το μήνυμα εδώ είναι ότι πρέπει να σώσουμε τα παιδιά μας. Βλέπουμε τον τρόπο που ντύνονται. Συνεχίζουν να ξεχνούν ότι η Νιγηρία είναι όμορφη. Μπορείτε να δείτε τι παρουσιάζουν στη σκηνή, είμαστε μοντέρνοι, βλέπουμε τι συμβαίνει. Δεν έχουμε το Met Gala. Και όλοι, η γύμνια, είναι απλά παντού και οι άνδρες είναι καλά ντυμένοι. Οπότε κάτι πρέπει να κάνουμε… Να τους πούμε ότι δεν δεχόμαστε τη γύμνια στην κουλτούρα μας. Αυτό δεν είναι όμορφο. Δεν είναι καθόλου όμορφο». 

Μάλιστα, αναφερόμενη στην Meghan Markle είπε, «Είναι όλες όμορφες κοπέλες, αλλά πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Δεν πρέπει να μιμούνται ή να προσπαθούν να μιμηθούν Αμερικανίδες σταρ του κινηματογράφου. Γιατί η Meghan ήρθε εδώ αναζητώντας την Αφρική; Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Μην χάσετε την ταυτότητά σας». 

Τα σχόλια της Πρώτης Κυρίας, αποτελούσαν αιχμές προς το μέρος της Markle, ειδικά μετά τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις, οι οποίες σχολιάστηκαν εκτενώς κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Νιγηρία. Η Πρώτη Κυρία της Νιγηρίας, Oluremi Tinubu, φάνηκε να κάνει διακριτικές αναφορές στη στιλιστική προσέγγιση της Meghan κατά την ομιλία της στην εκδήλωση. 

Ανάμεσα στα σχόλια των χρηστών στο Twitter ήταν, «Η Meghan Markle κατάφερε να δημιουργήσει ένα διεθνές επεισόδιο! Την προειδοποιήσαμε για τα ρούχα. Συμφωνώ με την Πρώτη Κυρία. Θα έπρεπε πραγματικά να σεβαστεί την κουλτούρα των άλλων». 

Η επίσκεψη της Meghan Markle στη Νιγηρία συνεχίζει να δημιουργεί αντιδράσεις. Πριν από λίγες εβδομάδες, η συζήτηση δεν περιστράφηκε γύρω από το αποκαλυπτικό της ντύσιμο, αλλά γύρω από το υπέρογκο κόστος της γκαρνταρόμπας της, το οποίο ξεπέρασε τα 130.000 ευρώ.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση