ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Η Sofía Vergara για το διαζύγιο: «Δεν ξέρω αν υπάρχει μια νέα αρχή στα 51»

Μαρία Σάββα

Η Sofía Vergara μοιράστηκε τις σκέψεις της για το παρελθόν και το μέλλον σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό People. «Η περασμένη χρονιά ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα», ανέφερε η Vergara. «Δεν θα χρησιμοποιήσω λέξεις όπως 'κακή', αλλά ήταν πραγματικά απαιτητική και πλούσια σε εμπειρίες».

«Φέτος, βίωσα μια διάσπαση και συμμετείχα στην απεργία του SAG, που διήρκεσε πολύ. Είδα φίλους μου να αντιμετωπίζουν δυσκολίες - κάποιοι έπρεπε να σταματήσουν τα παιδιά τους από το σχολείο ή αντιμετώπισαν οικονομικά προβλήματα με τις στεγαστικές τους υποχρεώσεις. Ήταν μια παράξενη και προκλητική χρονιά», πρόσθεσε.

Παρά τα εμπόδια, η Σοφία πιστεύει σθεναρά ότι το μέλλον της είναι λαμπρό. «Νομίζω ότι όλα θα λυθούν, όλα θα πάνε καλά, και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το επόμενο κεφάλαιο», δήλωσε. Προσθέτοντας ότι ανυπομονεί για την πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σειράς "Griselda" και την παγκόσμια περιοδεία Τύπου μετά την Πρωτοχρονιά. «Είμαι έτοιμη γι' αυτό. Θα είναι συναρπαστικό», κατέληξε.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι το 2024 θα είναι μια «νέα αρχή» για εκείνη, η ηθοποιός είπε στο People: «Το ελπίζω. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως μια νέα αρχή στα 51. Δεν ξέρω αν είμαι πια φρέσκια, αλλά είμαι ενθουσιασμένη. Είμαι ενθουσιασμένη για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση