ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Μαρία Τορναρίτη και Φαίδωνας Λεμή: Ο εντυπωσιακός γάμος τους στην Παιανία

Η λαμπερή διακόσμηση με τους παπαγάλους και τις disco balls.

Μαρία Καραμάνου

Χθες, στην Ελλάδα, ακριβώς την 1 Ιουλίου, ο Φαίδωνας Λεμή και η Μαρία Τορναρίτη παντρεύτηκαν με τους ιερούς δεσμούς του γάμου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Παιανίας, και πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι της κοσμικής ζωής από την Κύπρο έδωσαν το παρών τους για να στηρίξουν το ζευγάρι.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Χριστόφορος Τορναρίτης με την Ραμόνα Φίλιπ, η Κάτια Θεοδότου, ο Χρύσανθος Τσουρούλης με την Έμιλυ Γιολίτη, η Νόνη Κυπριανού και η Ελίνα με την Κάτια Θεοδότου, η Άντια Στυλιανού και ο Θεόδωρος Μανιταράς, ο Άθως Αντωνιάδης, η Μελίνα Διονυσίου και πολλοί άλλοι.

Από τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις που εντοπίσαμε στα social media, ξεχώρισε ιδιαίτερα η εντυπωσιακή διακόσμηση του χώρου όπου πραγματοποιήθηκε το γαμήλιο δείπνο.

Μετά από 13 χρόνια σχέσης, η Μαρία Τορναρίτη και ο Φαίδωνας Λεμή ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας για να ενωθούν. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με τον πατέρα της, Νίκο Τορναρίτη, ο οποίος έδειχνε έντονα συγκινημένος.

Η διακόσμηση στο χώρο της δεξίωσης ήταν εντυπωσιακή, με πολλά disco balls και πολύχρωμους παπαγάλους που έδωσαν μια μοντέρνα και ποπ πινελιά στον χώρο. Οι ζωηρές αποχρώσεις των παπαγάλων, όπως το κίτρινο, το πράσινο, το μπλε και το κόκκινο, δημιουργούν μια ζωντανή και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Η παρουσία τους ήταν εκκεντρική και παιχνιδιάρικη, δίνοντας μια ανανεωτική πινελιά στον χώρο και ξεχωρίζοντας από τις παραδοσιακές διακοσμητικές επιλογές.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα εδώ:

Photos By @emilyyiolitis On Instagram

Photo By @elinatheodotou On Instagram

Photo By @angeladimitriou On Instagram

Photo By @andiastylianou On Instagram

Photo By @katia.theodotou On Instagram

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση