ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Μαλβίνα Κυριάκου: Το μήνυμα που πέρασε με αφορμή τα γενέθλια της

«Παρεξηγημένη -επιλεκτικά και μη- για πολλούς και εξηγημένη για τους λίγους», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η Μαλβίνα Κυριάκου γιόρτασε χθες, 19 Οκτωβρίου, τα 28 της χρόνια με μια ξεχωριστή εορταστική ημέρα, παρέα με τις κοντινές της φίλες και την αγαπημένη της αδερφή, Άντρεα Κυριάκου. Οι εορταστικές στιγμές περιλάμβαναν το σβήσιμο της τούρτας και αποτέλεσαν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μοιράστηκε στιγμιότυπα από τα άτομα που της ευχήθηκαν αλλά και από τη γιορτή στο σπίτι.

Ωστόσο, η Μαλβίνα μοιράστηκε σήμερα ένα δυνατό μήνυμα μέσω των social media. Αναφέρει πως αυτή η χρονιά της έφερε πολλά μαθήματα. Έμαθε να εκτιμά τις απλές στιγμές και ότι τα μικρά πράγματα στη ζωή είναι αυτά που κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Κατάλαβε πως η ζωή συχνά κρύβει την ουσία της στις λεπτομέρειες.

Συγχρόνως, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για όσους την κατανοούν και την υποστηρίζουν, ανεξαρτήτως προκαταλήψεων. Τονίζει πως πλέον είναι προετοιμασμένη για τις προδοσίες, αντιμετωπίζοντας οτιδήποτε με σθένος. Η ζωή της έμαθε να επιλέγει τις σχέσεις και το περιβάλλον της, αντί να προσαρμόζεται στα κουτάκια άλλων. Κατανοεί την αξία του χρόνου της και τον χρησιμοποιεί σοφά, προσφέροντάς τον μόνο σε όσα πραγματικά αξίζουν.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε πως, «National me day - Season 28 / Episode 1. Ακόμα 365 μέρες γύρω από τον ήλιο. Αυτή η χρονιά μου έμαθε, μου πήρε και μου έδωσε πολλά. Μετράω πιο πολλά κεριά αλλά πιο λίγους ανθρώπους που όμως μετράνε πιο πολύ. Έμαθα να βρίσκω την ουσία στα απλά και όχι στα μεγάλα. Παρεξηγημένη -επιλεκτικά και μη- για πολλούς και εξηγημένη για τους λίγους, που ξέρουν να διαβάζουν εκτός επιφάνειας, σε βάθος. Η ζωή μου έμαθε να μη με τσακίζει η προδοσία. Για την ακρίβεια είμαι πάντα πλέον προετοιμασμένη, την περιμένω για πρωινό, από όλους. Ο χρόνος μου είναι δώρο πολύτιμο χωρίς κάρτα αλλαγής, γι’ αυτό τον φυλάω και τον χαρίζω μόνο εκεί που αξίζει. Μου επιτρέπω να πονέσω μόνο για δυο μέρες, μετά μου χρωστάω να χαμογελάσω. 28 χρόνια πάνω στην γη!».

Αυτό το μήνυμα πέρασε η Μαλβίνα, και αναδεικνύει τη σημασία της αυτογνωσίας, της ευγνωμοσύνης, και της επιλογής στη ζωή. Τα λόγια της αντικατοπτρίζουν ένα δυνατό και συναισθηματικό μήνυμα για τη ζωή και την αξία των στιγμών. Συνολικά, το μήνυμα που περνάει είναι η αξία της αυθεντικότητας, της επιλογής, και της ανάληψης ευθύνης για τη ζωή μας. Η Μαλβίνα μας ενθαρρύνει να επικεντρωνόμαστε στις σημαντικές στιγμές και να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες με δύναμη και σθένος.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS