ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Μαίρη Συνατσάκη: Όλες οι αποκαλύψεις που έκανε για την εγκυμοσύνη της

Η επιστροφή της στο YouTube μετά από 8 μήνες

Μαρία Σάββα

Μετά από οκτώ μήνες απουσίας από το YouTube, η Μαίρη Συνατσάκη, έκανε επιστροφή στο κανάλι της μιλώντας και αποκαλύπτοντας πολλά πράγματα για την εγκυμοσύνη της. Πιο συγκεκριμένα, η influencer, η οποία διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ανοίχτηκε σε ένα 30λεπτο βίντεο για τις δύσκολες που βίωσε στην αρχική περίοδο της κύησης της.

Αρχικά μίλησε για την καθημερινότητα της, δείχνοντας επίσης και κάποιες από τις εξετάσεις που έκανε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, καθώς η ίδια, πραγματοποίησε την καμπύλη ζαχάρου, η οποία γίνεται την 26η εβδομάδα της κύησης για να δει αν έχει παθολογικό ζάχαρο.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά για τους πρώτους τέσσερις μήνες της κύησης της: «Έχω 8 ολόκληρους μήνες να κάνω YouΤube και περίπου τους 7 από τους 8 είμαι έγκυος, οπότε τα πράγματα ειδικά στην αρχή ήταν πολύ διαφορετικά για μένα. Ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψω, αλλά δεν ήξερα ακριβώς τον τρόπο. Ήθελα να σας δείξω αυτή την μεταβατική μου κατάσταση… Βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης. Όλα καλά, οριακά είμαι στην υπογλυκαιμία.

Είχα αυτή την αγωνία λόγω της ευαισθησίας μου στην ινσουλίνη, αλλά νομίζω ότι εξαιτίας του πόσο χάλια ήταν το στομάχι μου στην αρχή της εγκυμοσύνης και έπρεπε να κάνω πολλά και συχνά γεύματα, με κάποιον τρόπο βοήθησε αυτό. Είναι σε χαμηλές τιμές. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια το τελευταίο καιρό στο κρεβατάκι μου και η αλήθεια είναι ότι από το απόγευμα και μετά ξαπλώνω νωρίς. Έχω κάτι πολύ περίεργες αυπνίες. Δεν κοιμάμαι… αλλά ξαπλώνω. Είναι πολύ εντυπωσιακή η ζωή αυτή την περίοδο. Δεν με νοιάζει διόλου, η ψυχή μου είναι σπιτόγατα.

Είναι ευάλωτη η φάση της εγκυμοσύνης. Το γενικό μου κομμάτι είναι ότι είμαι πολύ καλά και το πλαίσιο στο κομμάτι της ψυχικής υγείας που έχω φτιάξει στη ζωή μου είναι πολύ υποστηρικτικό και από τους ανθρώπους μου και με τη ψυχοθεραπεία. Μου δημιουργεί μια σιγουριά και είναι καλό να ξέρεις ότι στα κομμάτια ψυχικής υγείας μπορείς να ανοιχτείς στους δικούς σου και σε κάποιον ειδικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση