ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Μαίρη Συνατσάκη: «Ας πάμε στα δικαστήρια, δε χρωστάω συγγνώμη σε κανένα»

H Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στον Κώστα Τσουρό με εξώδικο

newsroom must

Χωρίς τέλος φαίνεται να είναι κόντρα ανάμεσα στον Κώστα Τσουρό και τη Μαίρη Συνατσάκη αφού μετά το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη σχετικά με το συμβάν, το σκηνικό ήρθε ξανά στην επιφάνεια.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την πρόσφατη ομιλία της για την έμφυλη βία και μεταξύ άλλων, ένας χρήστης σχολίασε «Όπως ας πούμε όταν η Mαίρη Συνατσάκη μπήκε μπροστά για να υπερασπιστεί μία άγνωστη γυναίκα και ο συνεργάτης σας την έκραξε χωρίς να υπάρξει δική σας αντίδραση; Καλά τα λόγια. Καλύτερες οι πράξεις» και τότε η Ελοενώρα Μελέτη απάντησε: «H κα Συνατσακη με όλο το σεβασμό, «ξέχασε» να ανεβάσει στα στόρι της πολλά αποσπάσματα από την εκπομπή όπως κ τον δικό μου επίλογο, όπου καλούσα όλους μας να μείνουμε στο «μήνυμα» της Μαίρης. Επίσης να σας ενημερώσω πως απαγορεύεται από τους νόμους του κράτους να καλούμε τον κόσμο μέσα από τα ΜΜΕ σε αυτοδικία. Η κα Συνατσακη κλήθηκε με εξώδικο να αποκαταστήσει την αλήθεια και όσων ειπώθηκαν από την εκπομπή μας και αδιαφόρησε. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση».

Βλέποντας ξανά την έκταση που πήρε το θέμα, η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να τοποθετηθεί και να αναφερθεί στο εξώδικο που έλαβε από τον Κώστα Τσουρό.

Η ίδια μέσα από ένα βίντεο δήλωσε: "Ο Κώστας Τσουρός μου έστειλε ένα εξώδικο στο οποίο μου έδινε 48 ώρες να βγω και να ζητήσω συγγνώμη και να αποκαταστήσω την αλήθεια που διαστρέβλωσα, παρουσιάζοντας κομμένα υποτίθεται σημεία της εκπομπής. στα οποία εσκεμμένα απέκρυπτα το γεγονός ότι και εκείνος με την πράξη της παραβιαστικής κινηματογράφησης της κοπέλας. Φυσικά και αυτό δεν ισχύει. Δεν έχω σβήσει ποτέ μου αυτά τα stories. Αυτά που σχολίαζα εγώ, έρχονται μετά το αλλά του Κώστα Τσουρού και είναι η κριτική που ασκεί σε εμένα. Άρα έχω κάθε δικαίωμα να έχω κάποιο επιχείρημα και να απαντήσω σχετικά με αυτό.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος που η Μαίρη Συνατσάκη έλαβε εξώδικο

Γράψαμε λοιπόν ένα εξώδικό με τη δικηγόρο μου, το οποίο το αποστείλαμε. Απαντούσε στις κατηγορίες με τρία πολύ σοβαρά επιχειρήματα. Αν δεν το έχει δεχτεί ο Κώστας Τσουρός μπορούμε να πάμε και στα δικαστήρια. Και συζητάμε τώρα για αυτό το κομμάτι, γιατί αποφάσισε η Ελεονώρα Μελέτη να το κάνει γνωστό σε εσάς και να μας συζητάνε σε όλα τα blogs. H Ελεονώρα με αυτό το μήνυμα με κατηγορεί για πράγματα τα οποία δεν υφίστανται. Πρώτον ότι αγνόησα το εξώδικο, αλλά και για το κομμάτι της προτροπής, στην αυτοδικία και σε παράνομες πράξεις. Αν έρθει η στιγμή που κάνω λάθος, θα ζητήσω συγγνώμη. Αυτή όμως δεν είναι μία τέτοια στιγμή. Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν".


Να θυμίσουμε πως η παρεξήγηση μεταξύ των δύο προέκυψε από τον σχολιασμό του σε βίντεο που ανάρτησε η ίδια ως « Η Συνατσάκη είναι αστυνομία τηλεφώνων;»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση