ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Ο λόγος που η Μαίρη Συνατσάκη έλαβε εξώδικο

Μετά και την τοποθέτηση της σε βίντεο

newsroom must

Η Ελεονώρα Μελέτη έφερε ξανά στο προσκήνιο την κόντρα που αναπτύχθηκε μεταξύ της Μαίρης Συνατσάκη και του Κώστα Τσούρου. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε σε μήνυμα της σχετικά ο δημοσιογράφος έστειλε εξώδικο στην Μάιρη Συνατσάκη μετά και την παρεξήγηση που προέκυψε από τον σχολιασμό του σε βίντεο που ανάρτησε η ίδια ως « Η Συνατσάκη είναι αστυνομία τηλεφώνων;»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram στο βίντεο για την έ βία και δέχτηκε ένα σχόλιο από follower το οποίο έγραφε: «Όπως ας πούμε όταν η Mαίρη Συνατσάκη μπήκε μπροστά για να υπερασπιστεί μία άγνωστη γυναίκα και ο συνεργάτης σας την έκραξε χωρίς να υπάρξει δική σας αντίδραση; Καλά τα λόγια. Καλύτερες οι πράξεις» .

Με την Μελέτη να απαντάει, αποκαλύπτοντας μας παράλληλα αρκετές πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε για το θέμα, όπως το ότι έλαβε εξώδικο «H κα Συνατσακη με όλο το σεβασμό, «ξέχασε» να ανεβάσει στα στόρι της πολλά αποσπάσματα από την εκπομπή όπως κ τον δικό μου επίλογο, όπου καλούσα όλους μας να μείνουμε στο «μήνυμα» της Μαίρης. Επίσης να σας ενημερώσω πως απαγορεύεται από τους νόμους του κράτους να καλούμε τον κόσμο μέσα από τα ΜΜΕ σε αυτοδικία. Η κα Συνατσακη κλήθηκε με εξώδικο να αποκαταστήσει την αλήθεια και όσων ειπώθηκαν από την εκπομπή μας και αδιαφόρησε. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση