ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Lionel Messi: Απάτησε τελικά τη σύζυγο του;

Η δημοσιογράφος Sofi Martinez έχει αρκετά στιγμιότυπα με τον ποδοσφαιριστή.

Μαρία Καραμάνου

Οι φήμες περί προβλημάτων στη σχέση του Messi με τη γυναίκα του, Antonella, φαίνεται να έχουν προκαλέσει ανησυχία και συζητήσεις. Το δημοσίευμα που κάνει λόγο για απιστία από τον Messi προς τη σύζυγό του με μια δημοσιογράφο προκαλεί αντιφατικά συναισθήματα στο κοινό.

H δημοσιογράφος Sofi Martinez πιθανότατα αποτελεί έναν παράγοντα εντάσεων στη σχέση του Messi με τη σύζυγό του, αφού το ζεύγος την τελευταία περίοδο περνάει σοβαρά προβλήματα και μία κρίση στο γάμο τους εώς και στο να πάρουν διαζύγιο αλλά προσπαθούν να τα βρουν για χάρη των παιδιών τους. Όπως αποκαλύπτει η «Directo do Miolo», μετά από 15 χρόνια γάμου, το ζευγάρι φαίνεται να έχει φτάσει στα όρια του. 

Photo By @sofimmartinez On Instagram

Ο Lionel Messi, αντιδρώντας στις φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με προβλήματα στη σχέση του με τη σύζυγό του, επέλεξε να δώσει τη δική του απάντηση με μια δημόσια εμφάνιση. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του βρέθηκαν στην Disney World στη Φλόριντα, απολαμβάνοντας οικογενειακές στιγμές.

Με αυτήν την εμφάνιση, φαίνεται ότι επιλέγει να ενισχύσει την εικόνα μιας ενωμένης οικογένειας και να αποσιωπήσει τυχόν δημοσιογραφικά δημοσιεύματα. Η επιλογή του να μοιραστεί αυτές τις στιγμές με το κοινό μέσω μιας επίσημης δημοσίευσης σε κοινωνικά δίκτυα μπορεί να αποτελεί έναν τρόπο επικοινωνίας που θέλει να εκφράσει ισχυρά τα οικογενειακά του δεσμά και να αντιμετωπίσει τυχόν αρνητική δημοσιότητα.

Είναι δυνατόν να αντιληφθεί κανείς από το περιεχόμενο ότι οι παπαράτσι ακολούθησαν τον αθλητή και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια της βόλτας τους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση