ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Λευτέρης Λαζάρου: Eίναι απογοητευμένος από τα μέτρα για τα εστιατόρια στην Ελλάδα

Όσα είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

newsroom must

Κληθείς να σχολιάσει τα μέτρα που επεξεργάζεται η κυβέρνηση στην Ελλάδα, αναφορικά με τους πελάτες που θα πηγαίνουν στα εστιατόρια (γίνονται σκέψεις για μόνο εμβολιασμένους), ήταν ο γνωστός σεφ, Λευτέρης Λαζάρου, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 Ελλάδος, σήμερα (11/06/21).

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Λαζάρου ήταν ο σεφ που επιμελήθηκε με όλη του την μαεστρία το δείπνο για την επέτειο των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης στο Προεδρικό Μέγαρο, στο οποίο παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο πρίγκιπας Κάρολος.

Αναφορικά λοιπόν με το ζήτημα, ο ίδιος τάχθηκε ναι μεν υπέρ του εμβολιασμού αλλά ξεκαθάρισε με έντονο τρόπο ότι «ούτε πελάτη θα διώξω ούτε θα απολύσω εργαζόμενο» αν δεν εμβολιαστεί. Αντιθέτως, εξομολογήθηκε ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον υπάλληλό του να κάνει το εμβόλιο για να είναι ασφαλής.

Συμπληρώνοντας, «Δεν θα αστυνομεύσω εγώ τον εμβολιασμό ούτε μπορώ να μπω στην λογική να συγκρουστώ με άλλες κοινωνικές ομάδες. Η Πολιτεία οφείλει να μας πείσει για τους λόγους που οφείλουμε να εμβολιαστούμε όλοι. Εγώ δεν μπορώ να κάνω την αστυνόμευση και νομίζω δεν έχω το δικαίωμα νομίζω συνταγματικά, να απαγορεύσω την είσοδο σε κάποιον στο μαγαζί μου».

Ενώ κατέληξε λέγοντας, «Αν έχω κάποιον αρνητή να κάνει το εμβόλιο από τους εργαζόμενους μου, θα πρέπει να τον πείσω να αλλάξει σκέψη, θα το παλέψω. Έχω συνεργάτες πολλά χρόνια, ακόμη και δανείστηκα για να διατηρήσω θέσεις εργασίας. Οφείλουν νομίζω όχι απέναντι σε μένα, αλλά απέναντι στους συναδέλφους τους, να σκεφτούν ότι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο».

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση