ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: playsuit με ένα ώμο και πλατφόρμες
 

Λατρέψαμε το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα και Δέσποινας Βανδή

Η εμφάνιση που θα θυμόμαστε για καιρό

Ζωή Τουτουντζίδου

Οι δύο σταρ του ελληνικού πενταγράμμου βρέθηκαν στην ίδια σκηνή προσφέροντας μάς ένα απίστευτο ντουέτο που σίγουρα θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό.

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στην μουσική εκπομπή «Chart show» που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή σε μια βραδιά αφιερωμένη πιο επιτυχημένα pop hits από το 2000 μέχρι σήμερα. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελένη Φουρέιρα από την συγκεκριμένη αναδρομή καθώς μετρά πάνω από 15 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στο μουσικό στερέωμα.

Η Ελένη Φουρέιρα και το Fuego κατέκτησαν τη 2η θέση στο countdown, ένα τραγούδι ορόσημο για την Κύπρο καθώς με αυτό η τραγουδίστρια μάς εκπροσώπησε στην Eurovision λαμβάνοντας την υψηλότερη θέση που πήρε ποτέ η Κύπρος στην ιστορία του θεσμού. Όπως είναι αναμενόμενο η Ελένη τραγούδησε το Fuego σε μία πιο ακουστική λάτιν διασκευή.

Αλλά η πιο αξιομνημόνευτη στιγμή δεν είχε ακόμα έρθει για αυτή τη βραδιά. Συνέβη όταν η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή του σόου και κάλεσε την Ελένη Φουρέιρα για να ερμηνεύσουν το τραγούδι της «Όλα οδηγούν σε εσένα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση