ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: Κατακεραυνώνει τη νέα κριτή του GNTM

«Δεν ήξερα τη Σοφία Χατζηπαντελή, δεν μου άρεσε το Instagram της», δήλωσε και συνέχισε ο δημοφιλής μόδιστρος

Η Σοφία Χατζηπαντελή θα αποτελέσει μέλος της φετινής κριτικής επιτροπής στον πέμπτο (έβδομο για κάποιους) κύκλο του Greece's Next Top Model και είναι πλέον γεγονός. Δεν συμφωνούν όλοι όμως με την παρουσία της στην τηλεόραση καθώς ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπό της μιλώντας στις κάμερες και στους δημοσιογράφους το βράδυ της Τρίτης. 

«Δεν ήξερα ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντελή. Ευτυχώς δεν είμαι ούτε η CNN ούτε η Vogue για να την ξέρω. Ευτυχώς δηλαδή που δεν είμαι κάτι τέτοιο για κάτι τέτοια. Δεν με ενδιαφέρει αυτό το παιδί το έχω εξαντλήσει το θέμα, ο καθένας ας πάρει τον χώρο του και ας δει και κάνει ό,τι θέλει. Εμένα αυτό το άτομο δεν μου άρεσε από την αρχή. Είδα ένα instagram οικτρό, με ποπούς, με χείλια και τέτοια. Το δήλωσα, το είπα. Αγαπώ τις γυναίκες, τις έχω υπηρετήσει χρόνια αλλά μου αρέσουν οι κομψές γυναίκες, οι λουσάτες, οι όμορφες. Νομίζω ότι αυτό ήθελε και το GNTM. Υποτίθεται ότι έδιωχνε όποιον είχε πρόσθετα πράγματα πάνω του. Αυτή αν αρχίσει να αφαιρεί θα περάσει όλη η σεζόν», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς στις κάμερες. 

Να υπενθυμίσουμε πως τα γυρίσματα του φετινού κύκλου του ριάλιτι μοντέλων έχουν ήδη αρχίσει ενώ φαίνεται πως θα δούμε αρκετές εκπλήξεις με την έλευση των συμμετεχουσών.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά στις κάμερες:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση