ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Κυριάκου: «Γεμίζεις χρώμα τον κόσμο μου»

Η τρυφερή ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Μαρία Καραμάνου

Η Άντρεα Κυριάκου, μια από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες στο νησί, καταφέρνει να μας μεταφέρει την ζεστασιά και την αγάπη της οικογένειάς της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Με κάθε φωτογραφία που αναρτά, η Άντρεα μοιράζεται μικρά κομμάτια της καθημερινότητάς της, ενώ η αγάπη για την κόρη της Μαρίλια είναι πάντα εμφανής.

Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram είναι μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατάει αγκαλιά την κόρη της Μαρίλια. Η Μαρίλια, που είναι ήρεμη στην αγκαλιά της μητέρας της, μοιάζει να απολαμβάνει κάθε στιγμή. Η Άντρεα, με ένα μεγάλο χαμόγελο, αντικατοπτρίζει την ευτυχία και την υπερηφάνεια που νιώθει.

Η Άντρεα, συνόδευσε την ανάρτηση της με την λεζάντα, «Μαυρόασπρη η φωτογραφία, αλλά γεμίζεις χρώμα τον κόσμο μου 17 μήνες τώρα. Το θαύμα μου», ένα τρυφερό μήνυμα που εκφράζει τον βαθύ δεσμό και την απεριόριστη αγάπη που έχει για την κόρη της.

Η αληθινή ομορφιά αυτών των αναρτήσεων δεν είναι μόνο στις εικόνες αλλά και στην ικανότητα της Άντρεας να μοιράζεται αυθεντικές στιγμές από την ζωή της, κάνοντας τους ακόλουθούς της να αισθάνονται μέρος της οικογένειάς της. 

Δείτε την ανάρτηση:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση