ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Kylie Jenner: Απαντά στις κατηγορίες για «κάλυψη» του σκανδάλου του οίκου Balenciaga

Η απάντηση που έδωσε

Μαρία Σάββα

Τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει το σκάνδαλο του οίκου μόδας Balenciaga, ο οποίος στην πιο πρόσφατή του καμπάνια έβαλε μικρά παιδιά να ποζάρουν κρατώντας τσάντες φτιαγμένες από αρκουδάκια που ήταν ντυμένα με BDSM ενδυμασίες.

Η Kylie Jenner αν και δεν είχε καμία σχέση με το σκάνδαλο, είναι και εκείνη μέσα στις top ειδήσεις του 24ωρου καθώς πολλοί της κατηγορούν για την «κάλυψη» του.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανήρτησε στον λογαριασμό της μια σειρά από φωτογραφίες, μέσα στις οποίες ήταν και μια με τον γιο της, που δεν είχαμε δει ποτέ ξανά. Κάτι που έκανε τους ακόλουθούς της να πιστεύουν ότι η απόφασή της να δημοσιεύσει μια τέτοια εικόνα κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Βάση, λοιπόν, τον "ειδικών" ήταν ένας τρόπος να τους αποσπάσει την προσοχή από τον οίκο - τον οποίο αν κρίνουμε από προηγούμενές της εμφανίσεις, λατρεύει.

Η ίδια διέψευσε τις συγκεκριμένες φήμες λέγοντας, «Γιατί να αναρτήσω φωτογραφία του παιδιού μου για να «καλύψω» την Balenciaga; Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω τέτοιες αναρτήσεις ποτέ. Ο κόσμος πάντα έχει κάτι να πει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kylie Jenner  |  news  |  gossip  |  showbiz  |  Hollywood  |  Balenciaga

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση