ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κλέλια Ανδριολάτου: «Αποτελούσα το θέμα συζήτησης... ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί»

Όσα αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια της σειράς Maestro.

Δέσποινα Άσπρου

H Κλέλια Ανδριολάτου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο "The Magazine" και τη δημοσιογράφο Γεωργία Οικονόμου και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην σειρά "Maestro" και στην πορεία της στο μόντελινγκ.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφερόμενη στο ξεκίνημα της καριέρας της, αποκάλυψε πως άρχισε το μόντελινγκ όταν ακόμη πήγαινε σχολείο, ενώ σημείωσε πως την περίοδο εκείνη ήταν "στόχος" για τους συμμαθητές της καθώς οι φωτογραφίσεις που έκανε στα περιοδικά αποτελούσαν διαρκώς το θέμα συζήτησης.

"Ξεκίνησα από πολύ μικρή ηλικία. Όσο ήμουν στη Θεσσαλονίκη έκανα διαφημίσεις για παιδιά. Κάποιος γνωστός φαντάζομαι, είπε στους γονείς μου να με πάνε σε μία διαφημιστική εταιρεία και πήγαμε. Και επειδή μου άρεσε και εμένα πολύ η διαδικασία, συνέχισα. Όταν έγινα 14, αυτό πήρε μία πιο επαγγελματική μορφή. Τότε άρχισα να δουλεύω ως γυναίκα. Δηλαδή, ερχόμουν στην Αθήνα κάθε εβδομάδα. Τότε κιόλας υπήρχαν πιο πολλά περιοδικά, δηλαδή κάναμε πολλά εξώφυλλα, πολλή μόδα."

"Ήταν πολύ εξοντωτικό, γιατί διάβαζα πολύ και προσπαθούσα να είμαι καλή μαθήτρια στο σχολείο. Στην αρχή ντρεπόμουν να πω στους συμμαθητές μου πως δούλευα ως μοντέλο στην Αθήνα. Μετά, όταν άρχισα να κάνω και εξώφυλλα, αυτό αποκαλύφθηκε και έγινα προσωρινά ο "στόχος" της τάξης μου. Έφερναν τα περιοδικά στην αίθουσα και γενικά αποτελούσα το θέμα συζήτησης. Ένιωθα πολύ περίεργα, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. γιατί τα παιδιά δεν ήταν εξοικειωμένα με όλο αυτό και υπήρχε μία αμηχανία. Εμένα πάλι, το να με βλέπω σε μια έντυπη μορφή μού φαινόταν απολύτως φυσιολογικό, γιατί το έκανα από πολύ μικρή. Αλλά μετά το συνήθισα και δε με πείραζε."

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Biden: Ένοχος ο γιος του

Biden: Ένοχος ο γιος του

Κρίθηκε ένοχος για ψέματα σχετικά με τα ναρκωτικά και την παράνομη κατοχή όπλου
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS