ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Kim Kardashian: «Tα βράδια απλά κλαίω μέχρι να κοιμηθώ»

Η σχέση της Kim Kardashian με τα παιδιά της

Μαρία Σάββα

Η Kim Kardashian αποδεικνεί για ακόμη μια φορά πως δεν έχει καμία σημασία πόσα χρήματα έχει μέσα ο τραπεζικός σου λογαριασμός, καθώς στο τέλος της ημέρας όλοι ανεξαιρέτως αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η τηλεπερσόνα αναφέρεται συγκεκριμένα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως μητέρα 4 παιδιών, συζητώντας επίσης για μαθήματα ζωής και επιχειρηματικότητας, αλλά και όσα έχει μάθει να διαχειρίζεται όλα αυτά τα χρόνια, όντας ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα παγκοσμίως.

Η Kim έχει αποκτήσει συνολικά 4 παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της με τον Kanye West, την North 9 ετών και την Chicago 5 ετών, και δυο γιους, τον Saint, 7 και τον Psalm, 4 ετών.

Μιλώντας για την μητρότητα η ίδια είπε: «Υπάρχουν νύχτες που απλά κλαίω μέχρι να με πάρει ο ύπνος... Πραγματικά μπορεί να υπάρχει ένας ολόκληρος ''τυφώνας'' μέσα στο σπίτι μου και εγώ να αναρωτιέμαι, τι πραγματικά συμβαίνει. Επικρατεί η απόλυτη τρέλα, αλλά αυτό είναι και το καλύτερο χάος».

«Όλοι λένε πως οι ημέρες είναι μεγάλες και τα χρόνια σύντομα, και αυτά είναι από τα πιο ειλικρινή λόγια. (Η μητρότητα) είναι η πιο ανταποδοτική δουλειά σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα που να σε προετοιμάζει. Δεν έχει σημασία πόσο περιμένεις, δεν μπορείς να είσαι ποτέ πραγματικά προετοιμασμένος γι' αυτό», τόνισε στην συνέχεια η τηλεπερσόνα.

«Παρά το χάος των αντιπαραθέσεων, τελικά μαθαίνεις τόσα πολλά για τον εαυτό σου- πράγματα τα οποία κανείς δεν θα μπορούσε να σου δείξει πέρα από τα παιδιά σου», συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS