ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Kim Kardashian: «Πολλοί νομίζουν ότι έχω τα πάντα απλά γιατί είμαι σε ένα ριάλιτι»

Όλα όσα αποκάλυψε

Μαρία Σάββα

Στις 13 Οκτωβρίου, η Kim Kardashian μίλησε για τα άσχημα σχόλια που έλαβε από την στιγμή που βγήκε στην δημοσιότητα ένα κλιπ από το οικογενειακό ριάλιτι στο οποίο βλέπουμε εκείνη και την οικογένειά της τα τελευταία χρόνια.

Η ατάκα που χρησιμοποίησε ήταν ,«σηκωθείτε  πάνω και δουλέψετε», και η ίδια δικαιολόγησε αυτό που είπε στο επεισόδιο του ριάλιτι, λέγοντας, «Ναι, πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά για να καταφέρεις τα πράγματα που θέλεις, ήμουν απλά σοκαρισμένη με τον τρόπο που πήρε ο κόσμος αυτό που είπε».

«Αρκετοί άνθρωποι πειράχτηκαν από αυτό και θέλω να είμαι υπεύθυνη και να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι νιώθουν όπως νιώθουν», είπε. «Καταλαβαίνω ότι σε πολλούς ανθρώπους δεν δόθηκαν οι ίδιες ευκαιρίες με εμάς».

Η Khloe θέλοντας να στηρίξει την αδελφή της είπε ότι, «Ανεξάρτητα από το ποια θα ήταν η απάντησή της, οι άνθρωποι θα τη «σταύρωναν», επειδή πάντα θα πουν «Λοιπόν, τι ξέρεις; «Γεννήθηκες με ένα ασημένιο κουτάλι στο στόμα σου». «Αλλά είναι απογοητευτικό όταν ο κόσμος δεν θέλει να δει αυτό που είσαι και θέλουν πάντα να μετατρέπουν ό,τι πεις σε μια προσωπική επίθεση».

«Πολλοί νομίζουν ότι έχω τα πάντα απλά γιατί είμαι σε ένα ριάλιτι» είπε η Kim. «Αλλά το να είμαι σε ένα ριάλιτι, πόσο μάλλον ένα κορίτσι του ριάλιτι με σεξουαλική ταινία, δεν μου είχε ανοίξει αρκετές πόρτες. Έτσι, πάντα ένιωθα ότι έπρεπε να δουλέψω πολύ σκληρά για να με πάρουν στα σοβαρά και να ξεχάσουν οι άνθρωποι το παρελθόν μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kim Kardashian  |  lifestyle  |  gossip  |  news  |  Hollywood  |  celebs

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση