ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Kim Kardashian: Ουρλιάζοντας σηκώθηκε κι έφυγε όταν είδε αράχνη

Η φοβία της προς τις αράχνες την έκανε να σηκωθεί και να φύγει από το πλατό της Ellen Degeneres

Γιώργος Γκαρακλίδης

To οτι η Kim Kardashian φοβάται τις αράχνες το διαπιστώσαμε πλέον και επίσημα μετά το ουρλιαχτό της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Ellen Degeneres στην οποία ήταν καλεσμένη. 

Η Kim Kardashian μίλησε για τη φωτογραφίση των παιδιών της καθώς και για το ότι η «συνεργασία» τελικά ήταν πιο ευχάριστη απ' ότι περίμενε. Παράλληλα έκανε λόγο και για την αλλαγή με το τηλεοπτικό δίκτυο που έκανε η παραγωγή του ριάλιτι στο οποίο συμμετέχει λέγοντας πως μια νέα ενέργεια υπάρχει στη νέα τηλεοπτική στέγη. 

Προς το τέλος της εκπομπής της η Ellen Degeneres της είπε πως θέλει να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τον φόβο της προς τις αράχνες με την ίδια την τηλεπερσόνα να σηκώνεται από τη θέση της στο πλατό με το που αντίκρισε την αράχνη που έβγαλε από το κουτί η Ellen και να φωνάζει λέγοντας πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου να ξεπεράσει τον φόβο της και πως δεν θέλει να έχει την ίδια εμπειρία. Στο τέλος, η παρουσιάστρια Ellen της αποκάλυψε πως η αράχνη είναι ψεύτικη με την Kim να απομακρύνεται από τη θέση της και να φεύγει από το πλατό ενώ ο κόσμος φαίνεται να απόλαυσε το θέαμα και τη «φάρσα» της παρουσιάστριας προς τη star. 

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση