ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Kim Kardashian: Οι στίχοι από το τραγούδι του Pete Davidson από το παρελθόν

Ήδη από παλιά η μοίρα φαινόταν πως θα έσμιγε τους δύο celebrities

Γιώργος Γκαρακλίδης

Το 2018 η Kim Kardashian είχε δημοσιεύσει μία από τις πολλές προκλητικές φωτογραφίες της όπου απεικόνιζε την πίσω πλευρά της ακριβώς την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της ενώ είχε γράψει από κάτω «Universe must have my back» δηλαδή ότι το σύμπαν την προσέχει. 

Στην ίδια αυτή ανάρτηση, σχολίασε και η δημοφιλής τραγουδίστρια Ariana Grande η οποία έγραψε «Fell from the sky into my lap» δηλαδή ότι έπεσε από τον ουρανό μέσα στην αγκα΄λιά μου, στίχος που ανήκε σε τραγούδι του Pete Davidson. Φαίνεται πως το... σύμπαν, ο ουρανός, το πεπρωμένο ή η μοίρα προετοίμαζε το έδαφος για τη συνάντηση των δύο νέων ή έστω προμήνυε τη σχέση που επρόκειτο να απασχολήσει τον διεθνή τύπο 4 χρόνια μετά. 

Οι δυο τους φαίνεται να περνάνε όμορφες και ξεχωριστές στιγμές μαζί καθώς οι αναρτήσεις και η πρόσφατη επισημοποίηση καθώς και η γνωριμία του ηθοποιού με τα παιδιά της Kim, αυτό δείχνουν. 

Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύτηκε και ουσιαστικά «ξεθαύτηκε» από ένα προφίλ στο instagram το οποίο σχολιάζει τα όσα κάνουν και λένε οι διάσημοι. 

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS