ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Kim Kardashian: Είναι τελικά υπεύθυνη για την διάρρευση του ερωτικού της βίντεο;

Όχι μόνο λάμβανε emails για τα έσοδα, αλλά η μητέρα της διάλεξε ποια από τις τρείς ταινίες θα κυκλοφορούσε

Μαρία Σάββα

Η σεξουαλική ταινία της Kim και του Ray J σημείωσε επιτυχία αμέσως, βγάζοντας περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια τις πρώτες 6 εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της και σύμφωνα με ένα email που είχε σταλεί και στους δύο τους, έλεγε ότι πήραν πάρα πολλά χρήματα.

Ένα email από τον «Honcho» της Vivid Entertainment Steve Hirsch με ημερομηνία 1 Μαΐου 2007, φαίνεται να ενημερώνει την Kim ότι η κασέτα είχε έσοδα 1.424.636,63 δολάρια, συμπεριλαμβανομένης της πλειοψηφίας, 1.255.578,50 δολαρίων, που προέρχονται από πωλήσεις DVD.

Η κασέτα κυκλοφόρησε στις 14 Μαρτίου 2007 και η Kim υπέβαλε μήνυση στις 21 Φεβρουαρίου 2007, εναντίον της Vivid, ισχυριζόμενη ότι δεν ενέκρινε την κυκλοφορία της κασέτας. Αυτή η υπόθεση απορρίφθηκε στις 27 Απριλίου 2007. Μόλις 4 ημέρες αργότερα, η Kim έλαβε το email από τη Vivid σχετικά με τους αριθμούς πωλήσεων.

Ο Ray J είπε το Σαββατοκύριακο που πέρασε ότι η Kim υπέγραψε στην πραγματικότητα από την αρχή, και μάλιστα παρήγαγε το συμβόλαιό του με μια λίστα με τις σεξουαλικές ταινίες, λέγοντας ότι η Kim έγραψε τη λίστα απογραφής. Έχει επίσης ένα γράμμα από αυτήν και είπε ότι έχει ακριβώς τον ίδιο τρόπο γραφής.

Ο Hirsch έχει μιλήσει ανοιχτά για τη συμφωνία στο παρελθόν, χαρακτηρίζοντάς την «δύσκολη συμφωνία» επειδή λέει ότι η Kim πραγματικά δεν ήθελε να βγει η κασέτα.

Ο Ray J λέει ότι η συμφωνία τους ήταν ότι ο καθένας θα λάμβανε 400.000 δολάρια, συν 12,5% των κερδών, κάτι που αντικατοπτρίζεται στο email του Hirsch προς τον Kim και τον Ray J.

Ο Ray ισχυρίζεται επίσης ότι η Kris Jenner κοίταξε και τις δύο ερωτικές ταινίες και επέλεξε αυτή όπου η Kim φαινόταν καλύτερα. Να αναφέρουμε επίσης το λεγόμενο ότι η υπογραφή της Kris δεν υπάρχει στο συμβόλαιο, κάτι που και ο Hirsch υποστήριξε λέγοντας ότι η Jenner δεν είχε κανένα ρόλο στην πώληση της κασέτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kim Kardashian  |  gossip  |  news  |  lifestyle  |  celebs

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση