ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Kim Kardashian: Δείτε πως τυλίγει τα χριστουγεννιάτικα δώρα

«Όταν όλοι ανοίξουν τα δώρα τους, θα πάρω το ύφασμα και θα το αξιοποιήσω σε πράγματα που φτιάχνω για την οικογένειά μου», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η Kim Kardashian φαίνεται πως χρησιμοποιεί τα ρούχα Skims όχι μόνο ως εσώρουχα αλλά και ως χαρτί δώρου για τα χριστουγεννιάτικα δώρα της. Η επιλογή αυτή δίνει έναν ενδιαφέροντα και πρωτότυπο τρόπο να χρησιμοποιούνται τα ρούχα αυτά, δημιουργώντας έναν συνδυασμό μεταξύ μόδας και δημιουργικότητας στο πνεύμα των γιορτών.

Είναι ενδιαφέρον πώς κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν διάφορους τρόπους να ενσωματώνουν τα αγαπημένα τους ρούχα στις καθημερινές τους δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Η ίδια δήλωσε, «Παιδιά, ήθελα να σας δείξω το φετινό μου περιτύλιγμα για τα δώρα. Έχω βάλει μερικά μπροστά από το δέντρο. Χρησιμοποίησα βαμβακερό ύφασμα Skims για να τα τυλίξω. Θα το ξαναχρησιμοποιήσω. Όταν όλοι ανοίξουν τα δώρα τους, θα πάρω το ύφασμα και θα το αξιοποιήσω σε πράγματα που φτιάχνω για την οικογένειά μου. Οπότε, σκέφτηκα ότι ήταν ένας πολύ διασκεδαστικός, ωραίος τρόπος για να έχεις κάτι που μπορείς να χρησιμοποιείς ξανά και ξανά».

Η αποτελεσματική επαναχρησιμοποίηση των ρούχων, όπως αναφέρει η Kim Kardashian, αντανακλά την αυξανόμενη επιδίωξη της βιώσιμης μόδας και της φιλικής προς το περιβάλλον συμπεριφοράς στον χώρο της μόδας. Η επιλογή να χρησιμοποιήσει τα Skims ως χαρτί δώρου υποδεικνύει μια διαφορετική προσέγγιση στην καθημερινή χρήση των ρούχων και προωθεί ένα πιο βιώσιμο και υπεύθυνο στάση έναντι της μόδας.

Δείτε το βίντεο εδώ:

@kardashfanss Such a fun idea #kimkardashian #christmas2023 #kardashians #skims original sound - Kardash Fanss
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση