ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Kim Cattrall: «Δεν με προσέγγισαν ποτέ για το And Just Like That»

«Είναι μεγάλη σοφία να γνωρίζεις πότε να σταματάς»

Ζωή Τουτουντζίδου

Η Kim Cattrall που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της Samantha, στην σειρά «Sex and the City» παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Variety, μιλώντας για πρώτη φορά «ανοιχτά» σχετικά με την απουσία της στο νέο reboot της σειράς «And Just Like That».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Variety (@variety)

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν έφταιγε η ίδια για την απουσία της καθώς κανείς δεν την προσέγγισε για να επαναλάβει τον ρόλο της Samantha.«Δεν μου ζήτησαν ποτέ να συμμετάσχω στο reboot του Sex and the City. Μετά την ανακοίνωση ότι πιθανώς θα υπάρξει τρίτη ταινία, ξεκαθάρισα τα συναισθήματά μου. Όμως, το έμαθα όπως όλοι οι υπόλοιποι, από τα social media», αποκάλυψε αρχικά στην συνέντευξη της.

Λέγοντας στην συνέχεια ότι ακόμη και αν της γινόταν πρόταση εγκαίρως δεν θα συμφωνούσε για τον ρόλο «Είναι μεγάλη σοφία να γνωρίζεις πότε να σταματάς. Δεν ήθελα να διακινδυνεύσω όσα σημαίνει για μένα αυτή η σειρά. Από εδώ και μπρος ο δρόμος για μένα είναι ξεκάθαρος. Θα προτιμούσα όλες οι ηρωίδες να έχουμε κάποια εξέλιξη, που να δικαιολογεί μια τρίτη ταινία. Αυτό δεν συνέβη. Μου δίνει δύναμη το ότι άφησα πίσω τη Samantha, την αγάπησα πολύ»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση