ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Μαύρο ribbed φόρεμα, χρυσά σκουλαρίκια και sneakers
 

Κι όμως, ο David Beckham περίμενε 12 ώρες για να προσκυνήσει την βασίλισσα

Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής πήγε από τις 2 τα ξημερώματα και στήθηκε στην ουρά για να αποτίσει και εκείνος με τη σειρά του φόρο τιμής στην Βρετανίδα μονάρχη.

Δέσποινα Άσπρου

Χιλιάδες άνθρωποι, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, πέρασαν δίπλα από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ μέχρι και σήμερα, καθώς ως γνωστό από την περασμένη Πέμπτη η σορός της μακροβιότερης μονάρχη της Βρετανίας εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο Ουέστμινστερ. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις βρετανικές αρχές, υπολογίζεται πως 2.000 άτομα την ώρα περνούν από την ιστορική αίθουσα στην οποία βρίσκεται για να αποτίσουν φόρο τιμής στην αγαπημένη τους βασίλισσα. Μεταξύ των όσων θέλησαν να προσκυνήσουν την μονάρχη, ήταν και ο David Beckham, ο οποίο σύμφωνα με τα πλείστα βρετανικά ΜΜΕ περίμενε 12 ώρες για να έρθει η σειρά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής πήγε από τις 2 τα ξημερώματα και στήθηκε στην ουρά για να αποτίσει και εκείνος με τη σειρά του φόρο τιμής στην Βασίλισσα Ελισάβετ. Ο ίδιος, φέρεται να μιλούσε κανονικά στον κόσμο που τον αναγνώριζε. «Όλοι θέλουμε να είμαστε σήμερα εδώ», είπε στους δημοσιογράφους μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μερικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως όταν η παρουσία του έγινε αντηληπτή, ο ίδιος ξαφνικά βρέθηκε μπροστά στην ουρά - γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς δεν θα έπρεπε να γίνονται διακρίσεις. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση