ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Κι όμως, η Oprah Winfrey δεν βγήκε ένα χρόνο από το σπίτι της εξαιτίας του κορωνοϊού

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Η πανδημία άλλαξε κατά πολύ τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε και ζούμε καθώς αναπτύξαμε φοβίες για την ίδια μας την ζωή, κάτι το οποίο ισχύει και για την γνωστή παρουσιάστρια Oprah Winfrey.

Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα ότι δεν βγήκε από το σπίτι της σχεδόν ένα χρόνο και συγκεκριμένα 322 ημέρες. Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο «The Los Angeles Times» εξομολογήθηκε την δική της προσωπική εμπειρία με την πανδημία.

«Δεν βγήκα από το σπίτι μου για 322 μέρες, κυριολεκτικά δεν έφυγα από το σπίτι. Οι φίλοι μου με κορόιδευαν», ανέφερε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε «Κατάφερα πάρα πολύ καλά να προσαρμοστώ στην απομόνωση και στο να μην είμαι γύρω από ανθρώπους. Μπόρεσα να είμαι με τον εαυτό μου με ένα τρόπο που δεν μπορούσα για χρόνια, γιατί συνήθως, ακόμα κι αν πάρω χρόνο για τον εαυτό μου, σκέφτομαι ποιο θα είναι το επόμενο πράγμα που θα κάνω».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Oprah (@oprah)

Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια δεν έπαψε ποτέ να εργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς πραγματοποιούσε τις εκπομπές από το σπίτι της, αναγκάζοντας μάλιστα τόσο το προσωπικό όσο και τους προσκεκλημένους του καναλιού να είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της νόσου Covid, να έχουν κάνει την αναμνηστική δόση, να έχουν υποβληθεί σε τεστ Covid και να έχουν τεθεί σε αυτοαπομόνωση, προκειμένου να έρθουν σε επαφή μαζί της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση