ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim shorts, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Κι όμως, η Meghan έχει δεχτεί απειλές... και το παλάτι το έκρυψε

Η νέα πληροφορία για τους Sussex και η ανάγκη για ομάδα ασφαλείας

Δέσποινα Άσπρου

To 2020 έφερε τα πάνω κάτω για την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και κυρίως για τους Sussex οι οποίοι πήραν την απόφαση να "επαναστατήσουν", να αρνηθούν τα βασιλικά τους καθήκοντα και να ξεκινήσουν μια ζωή σαν κοινοί θνητοί στην Αμερική.

Και εκεί που τα πράγματα άρχισαν να κυλούν ομαλά, μια ανακοίνωση μας προβλημάτισε. Όχι, δεν εννοούμε το ότι ο δούκας και η δούκισσα δεν θα χρησιμοποιήσουν το όνομα Royal Sussex για το brand τους - αυτό το είπαμε ήδη.

Σύμφωνα λοιπόν με μια ανακοίνωση που είδαμε στο επίσημο site των Sussex, το ζευγάρι δήλωσε πως παρά την παραίτησή του από το παλάτι, εξακολουθεί να χρειάζεται ομάδα προστασίας.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έγραφε: " Έχει συμφωνηθεί ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θα χρειάζονται ομάδα προστασίας για τους ίδιους και τον γιο τους. Αυτό οφείλεται στο δημόσιο προφίλ του Δούκα, αφού έχει γεννηθεί στη βασιλική οικογένεια και έχει βρεθεί στο στρατό. Τα τελευταία χρόνια, η δούκισσα του Sussex έχει δεχθεί απειλές. Δεν μπορούμε να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες αυτή την στιγμή, για λόγους ασφαλείας.".

Ναι, σωστά καταλάβατε! Η ζωή της Meghan απειλήθηκε... και το παλάτι το έκρυψε. Τώρα εμείς τι να πούμε; Μιας και δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες, ας περιοριστούμε λέγοντας απλώς πως τελικά το να είσαι royal... δεν είναι και τόσο εύκολο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X